Doya Doya Moda 4 Ocak 2023 Çarşamba puanları (Kim birinci oldu?)

Doya Doya Moda 4 Ocak 2023 Çarşamba puanları (Kim birinci oldu?)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da yeni gün heyecanı yaşanıyor. Hafta ortasında İstanbul sokaklarına çıkacak yarışmacılar ardından podyumda kendilerini zirveye taşıyacaklarına inandığı kombinleri oluşturacak. Her anı çekişme dolu programı seyretmek isteyenlerin de gözü gün sonunda. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 4 Ocak 2023 Çarşamba puanları haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha doludizgin devam devam ediyor. Başarılı olmak isteyen kızların İstanbul sokaklarındaki amansız rekabetinde bugün de yine herkesin gözü zirvede olacak. Altın kolye mücadelesini kazanmak isteyen tüm adaylar podyumda en yüksek puanları hedefliyor. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Doya Doya Moda 4 Ocak 2023 Çarşamba puanları haberimizde.


 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

3 Ocak 2023 Pazartesi tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 10 + 20
  • Aleyna: 11 + 18
  • Su: 10 + 11
  • Meyra Melike: 8 + 16
  • Eda: 6 + 13
  • Yağmur: 12 + 11
  • Özlem: 9 + 10

Özlem ve Su yine karşı karşıya

Özlem, tartışma yaşadığı Su ile yine karşı karşıya geldi. Fragmanda kendisine bir rakibinin 'Git evde çocuk bak' dediğini öne sürdü ve bu anlarda sinirlendi. Buna karşılık olarak Su da "Kendini göstermeye gelmiş. Bir veya iki haftaya veda eder" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.