Doya Doya Moda 5 Ağustos puanları! 2. Sezon 18. bölüm kim birinci oldu?

Doya Doya Moda 5 Ağustos puanları! 2. Sezon 18. bölüm kim birinci oldu?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın yeni günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların koyasıya mücadelesinde hafta ortasına gelindi. İki gündür yaşanan rekabette hafta sonuna doğru gidişat sürüyor. Finale doğru herkes avantajlı bir adım atmak amacında. Peki, Doya Doya Moda 5 Ağustos puanları nasıl oluştu? 2. Sezon 18. bölüm kim birinci oldu? İşte detaylar...

Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliklerini üstlendiği Doya Doya Moda'da yepyeni bir gününde daha izleyicisiyle buluşuyor. Daha önce yayınlanan bölümleri ile heyecan fırtınası koparan programda birbirinden güzel 7 kız İstanbul sokaklarında kendilerine yakışacak kombinleri seçmek jüri karşısında tam puan almak için çaba gösterecekler. Günün birincisi ise merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Peki, Doya Doya Moda 5 Ağustos Çarşamba puanları nasıl oluştu? 2. Sezon 18. bölüm kim birinci oldu? İşte detaylar...
 


Nur İşlek'in çantasını kim aldı?

Yeni bölümü ile yayınlanacak olan Doya Doya Moda'nın paylaşılan fragmanı herkesi şoke etti. Youtube ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan görüntülerde Nur İşlek'in çantasını bir diğer yarışmacı aldı. Birben Coşkun da buna tepki gösterdi. Ayrıca Kemal Doğulu da bu ismin ortaya çıkmasını ve aksi halde yaptırım uygulanabileceğini aktardı. Çantayı kimin aldığı da merak konusu oldu.

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir



Doya Doya Moda 5 Ağustos Çarşanmba kim birinci oldu?

Doya Doya Moda'nın yeni sezonunda dördüncü haftanın ilk birincisi konusunda araştırmalar yapılıyor. 7 yarışmacının mücadele ettiği programda son olarak Aylin Tözün elenmişti. Yarışmacıların aldıkları puanlar merakla bekleniyor. Bugünün sonuçları açıklanınca haberimizde yer alacak.
 

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir


Doya Doya Moda 3 Ağustos Pazartesi 2. sezon 16. bölüm izle

TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'yı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için iki yöntem bulunmaktadır. İsterseniz Youtube üzerinden tek parça ve full seçenekleri ile seyredebilirsiniz. Dilerseniz de TV8'in internet sitesi www.tv8.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.