Doya Doya Moda 9 Ocak 2023 Pazartesi puanları (Kim birinci oldu?)

Doya Doya Moda 9 Ocak 2023 Pazartesi puanları (Kim birinci oldu?)
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da yeni hafta başladı. İddialı yarışmacıların performansını sergileyerek birincilik için ter döktükleri zorlu programda bugün yine kombin mücadelesi verilecek. Ayrıca yeni bir isim de katıldı ve Deren de artık kolye kazanabilmek adına İstanbul sokaklarını arşınlayacak. Gözler puanlarda. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 9 Ocak 2023 Pazartesi puanları haberimizde.

Talya Yapım imzasıyla milyonlara ulaşan ve her bölümüyle büyük bir heyecan yaşatan Doya Doya Moda, yeni yılda da tüm hızıyla devam ediyor. 7 iddialı kadının amansız rekabetine sahne olan programın bugün başlayan haftasında Deren buluşma yerine gelerek rakiplerinin karşısına çıktı. Ardından da mücadele başladı. Herkesin gözü gün sonunda. Yarışmacıların hedefi ilk gün iyi bir başlangıç yapmak ve gerisini getirebilmek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 9 Ocak 2023 Pazartesi puanları haberimizde.


 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

9 Ocak 2023 Pazartesi tarihinde yayınlanan Doya Doya Moda'da gözler gün sonuna çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede tercih edeceği kombinlerle birlikte zirvede yer alarak iyi bir başlangıç yapmayı istiyor. Günün puanları aşağıda bulunmaktadır;

  • Hülya: 
  • Aleyna: 
  • Su: 
  • Meyra Melike: 
  • Deren:
  • Özlem: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.