Doya Doya Moda Aleyna kimdir? Aleyna Koç Instagram hesabı

Doya Doya Moda Aleyna kimdir? Aleyna Koç Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen moda yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir sezon daha başlıyor. Son olarak geçen sene yayınlanan programda bu pazartesiden itibaren 7 yarışmacı kozlarını paylaşacak ve jüri karşısına çıkacak. İstanbul sokaklarında kombin rüzgarları estirmek ve podyumu sallamak isteyen kadınlar arasındaki rekabet nefes kesecek. Ödüle giden yolda en iddialı isimlerden biri de Aleyna Koç oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Doya Doya Moda Aley

18 Temmuz Pazartesi yayın hayatına yeni sezon bölümleri ile devam edecek olan Doya Doya Moda yarışmasının fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların da yer aldığı tanıtımlarda 7 ismin ter dökeceği duyuruldu. O yarışmacılardan biri de Aleyna Koç oldu. Fragman sonrası güzel yarışmacı hakkında araştırmaya başladı. Peki, Doya Doya Moda Aleyna Koç kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı gibi sorular merak konusu. Detaylar haberimizde.


Doya Doya Moda Aleyna kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Aleyna Koç 21 yaşında. Aslen Samsunlu. Balıkesir'de doğdu ve büyüdü. Modellik yapıyor ve aynı zamanda öğrenci. Moda küçüklüğünden bu yana tutkusu olan güzel yarışmacı, kendini kanıtlamaya, kaliteli, cool ve uygun fiyatlara nasıl şık olunur sorusunun cevabını göstermeye ve yeteneklerini ispat etmeye geldi. Günlük hayatında çok enerjik bir yapısı bulunan Aleyna Koç, rakiplerine karşı üstünlük kurabilmek adına psikolojisini sağlam tutacağını, bunun da en önemli anajtar olduğunu düşünüyor. Instagram hesabı @aleynnakoc'tur.

doya doya moda aleyna

Doya Doya Moda'ya katılacağını duyuran Aleyna Koç, Instagram'da "Merhabalar. Sizlere kendimle alakalı güzel bir haberden bahsetmek istiyorum. Yepyeni bir yola çıktım. Önümde uzun ve benim için keyifli bir yol var. Bu sezon Doya Doya Moda programında yarışmacı olarak ben de varım. Bu güzel yolda bana destek veren herkese burdan çok teşekkür ediyorum. 18 Temmuz’da ekranda sizlerleyiz, sevgilerle." notuyla paylaşım yaptı.


 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.


 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız pazartesiden cumaya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.