Doya Doya Moda Arzu Zibaei kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Arzu Zibaei kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başladı. Geride kalan haftada Neslihan Çolak'ın elendiği programda güzel yarışmacının yerine gelecek isim de merak konusu. Bugün 6 kadının arasında maratona katılacak yarışmacı Arzu Zibaei oldu. Peki, Doya Doya Moda Arzu Zibaei kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Büşra Neslihan Çolak yerine gelen isim Arzu Zibaei olarak açıklandı. İzleyicilerin merak edip araştırdığı yeni yarışmacı için birçok konuda sorgulama gerçekleştiriliyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeniden Büşra Neslihan Çolak katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Arzu Zibaei kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 

Doya Doya Moda Arzu Zibaei Çolak kimdir?

Yarışmaın yeni yarışmacısı Arzu Zibaei 38 yaşında. Aslen İranlı. 4 senedir İstanbul'da yaşıyor. Yarışmaya modayı takip ettiği ve burada kendini göstermek istediği için katıldı. 'Üzülmeye değil üzmeye geldim' sözü ile iddialı bir giriş yaptı.
doya doya moda arzu zibaei

doya doya moda arzu zibaei

doya doya moda arzu zibaei

doya doya moda arzu zibaei


doya doya moda arzu zibaei

Doya Doya Moda Arzu Zibaei boyu : 1.75
Doya Doya Moda Arzu Zibaei kaç kilo : 73
Doya Doya Moda Arzu Zibaei kaç beden : 42 beden

 


Doya Doya Moda Arzu Zibaei Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmada birincilik mcüadelesi verecek olan Arzu Zibaei Instagram hesabına sahiptir. 3 binden fazla takipçisi bulunmaktadır ve 817 kişiyi takip etmektedir. Kendisine @arzuzibai profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.