Doya Doya Moda Aslı Erdoğan kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Aslı Erdoğan kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da bugün başlayan 2. sezon 56. bölümde yeni bir yarışmacı moda yarışına dahil olacak. Birbirinden iddialı 6 ismi geride bırakmak için hünerlerini konuşturacak isim Aslı Erdoğan olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Aslı Erdoğan kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Zeynep  Topçu'nun yerine gelen isim ... açıklandı. İzleyicilerin merak edip araştırdığı yeni yarışmacı için birçok konuda sorgulama gerçekleştiriliyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeniden Aslı Erdoğan katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Aslı Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Aslı Erdoğan kimdir?

Yarışmaın yeni yarışmacısı Aslı Erdoğan 23 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Aslen Bulgaristan göçmeni. Turizmle uğraşıyor.

Doya Doya Moda Aslı Erdoğan boyu : 1.77
Doya Doya Moda Aslı Erdoğan kaç kilo : 88
Doya Doya Moda Aslı Erdoğan kaç beden : 46 beden

aslı erdoğan

 


Doya Doya Moda Aslı Erdoğan Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmada birincilik mcüadelesi verecek olan Aslı Erdoğan'ın Instagram hesabı ile ilgili bilgiler haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.