Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Temmuz ayının başında yaptığı finalin ardından bir hafta tekrar bölümleri ile yayınlanan Doya Doya Moda'nın yeni sezonu başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesi nefes kesecek. Programda yarışacak isimlerden biri de Aylin Tözün oldu. Peki Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve SeraySever'in jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda'da yepyeni yedi büyük beden kadın yarışmacı ile 2. sezon başlıyor. TV8'in fenomen yarışması elde ettiği reytinglerle birlikte her geçen gün adından daha da fazla söz ettiren programın yeni sezon yarışmacıları da belli oldu. Onlardan birisi Aylin Tmzün. Peki Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir?

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Aylin Tözün danslarıyla sezona damga vuracak gibi görünüyor. Profesyonel dansçı olan ve günün her anı dans etmeye hazır yarışmacı, bu performansını programda da gösterecek. Kendisi 23 yaşında. Aslen Elazığlı. Daha önce Her Şey Güzeldir'e katıldı. Rumelili sanatçılar Kemal ve Orhan ile 'Ablan Star Bebeğim' şarkısında dans etti. Kırk Yalan filminde rol aldı.

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir
 

Doya Doya Moda Aylin Tözün Instagram hesabı

Yarışmada rakibelerini geride bırakıp jüriden en çok puanı almak isteyen Aylin Tözün'ün performansı merak edilirken diğer yandan hayatına dair araştırmalar da yapılıyor. Kendisi hakkındaki en çok araştırılan konu Instagram hesabı. Güzel yarışmacının profili olup olmadığı merak ediliyordu. Aylin Tözün 10 binden faza takipçinin bulunduğu bir profile sahip. @aylintozun adresinden takip edebilirsiniz. Youtube ve Tiktok'ta da hesapları bulunuyor.


 

Doya Doya Moda Aylin Tözün evli mi? Boyu, kilosu ve bedeni

TV8 ekranlarında yarından itibaren boy gösterecek olan Aylin Tözün'ün medeni durumu da merak konusu. Genç yarışmacı bekar. Ayrıca kendisiyle ilgili olarak boyu, kilosu ve bedeni de merak ediliyor. Bu soruların cevabı yarışmada verildikten sonra haberimizde yer alacak.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.