Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Doya Doya Moda'nın bugün başlayan haftasında iki yeni yarışmacı bu zorlu maratona katıldı. Sabiha'nın izin almasından sonra yerine gelecek isim merak konusuydu ve o yarışmacı açıklandı. Bu hafta birincilik adında kombinlerini hazırlayacak moda ikonu adayı Ayşegül Toptaş. Peki, Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Birbirinden ünlü ve uzman jüri üyelerinin yanısıra renkli yarışmacılarıyla da adeta fenomen haline gelen Doya Doya Moda'da bugün yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Cuma günü bilindiği üzere Tuğba Karhan yarıştığı bölümlerin ardından ilk haftada programa veda etmişti. Hayallerine kısa sürede elveda demek zorunda kalan güzel yarışmacı ile aynı kaderi paylaşmak istemeyen yeni isim Ayşegül Toptaş oldu. Kombinleri ve tercihleri ile İstanbul sokaklarında moda rüzgarı estirmek isteyen güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftayla birlikte rakibelerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Ayşegül Toptaş Denizli'den katılıyor. 28 yaşında. Rabia'yı sempatik ve kendisine yakın buluduğuun açıkladı. 'Moda alışıla gelmişin dışında kendine yakışanı giymektir' diyor.

Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş boyu: 1.65

Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kilosu: 90

Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş bedeni: 44


Doya Doya Ayşegül Toptaş Instagram hesabı

Yarışmanın yeni haftasından itibaren en şık kadın olabilmek adına yarışacak Ayşegül Toptaş kendisine ait bir Instagram hesabını bulunmaktadır. Yarışmacının özellikle güzelliğiyle birlikte adını binlere duyurması bekleniyor. Kendisini @taysegultoptas adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.