Doya Doya Moda Ayten kimdir? Ayten Demirkol boyu, kilosu, bedeni, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Ayten kimdir? Ayten Demirkol boyu, kilosu, bedeni, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınının yarıştığı Doya Doya Moda'ya bugünden itibaren yepyeni bir yarışmacı katılıyor. Fragmanda adı açıklanan isim Ayten Demrikol oldu. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Doya Doya Moda Ayten kimdir? Ayten Demirkol boyu, kilosu, bedeni, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Tv8 ekranlarındaki yeni sezonunda da kıyasıya bir mücadeleye sahne olan Doya Doya Moda'nın beşinci haftasının ortasına gelindi. Yarışmacılar bugün de kendilerine yakışacağını düşündüğü kombinlerle jüri karşısına çıkacak ancak bir eksik var. Eda Merve Güngör'ün sağlık problemleri sebebiyle yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Pazartesi günü katıldığı programda sadece iki bölüm yarışan genç yarışmacının yerine bomba bir isim geliyor. Ayten Demirkol bugünden itibaren kombinleriyle fark yaratmak adına performansını sergileyecek. Peki, Doya Doya Moda Ayten kimdir? Ayten Demirkol boyu, kilosu, bedeni, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Ayten Demirkol kimdir?

Yarışmaya 12 Ağustos 2020 Çarşamba günü Eda Merve Güngör'ün yerine katılan Ayten Demirkol hakkındaki bilgiler araştırılmaktadır. Programın yeni yarışmacısı tiaytrocudur. Tiyatronun yanısıra reklam ve dizilerde de oynamaktadır. Yaratıcı drama eğitmenidir. Ayrıca Oyun yazmakla birlikte milli taekwondocudur. Demirkol daha önce son dönemde giderek artan taciz olaylarından birine maruz kaldı. Bağcılar'dan Mecidiyeköy tarafına hareket eden yolcu otobüsünde M. O. tarafından fotoğrafları çekilen tiyatro sanatçısı Ayten Demirkol, şahıstan şikayetçi olmuştu. Şahıs da çektiği fotoğrafları çektiğini söyleyip suçunu itiraf etmişti. Aslen Iğdırlı. 1979 doğumlu. 41 yaşında. İstanbul'dan katıldı.

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir

 

Doya Doya Moda Ayten Demirkol Instagram hesabı

Güzel oyuncu bugünden itibaren yer alacağı Doya Doya Moda'da adından bir hayli söz ettirecek gibi gözüküyor. Güzelliği ve sahip olduğu kariyerle birlikte herkesin ilgisini çekecek. Kendisini Instagram'da takip etme şansınız da bulunuyor. Ayten Demirkol'a ait Instagram hesabı @aytendemirkolofficial'dır. Bin 409 kişi kendisini takip etmektedir.


 

Doya Doya Moda Ayten Demirkol boyu, kilosu ve bedeni

Yarışmacının yeni ismi ilgili olarak boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alacaktır.

Doya Doya Moda Eda Merve Güngör boyu: 1,60
Doya Doya Moda Eda Merve Güngör kilosu: 70
Doya Doya Moda Eda Merve Güngör bedeni:  42

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.