Doya Doya Moda Buket Köklü kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Buket Köklü kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en stil ve ikon yarışması Doya Doya Moda'da bugün yeni bir yarışma başlıyor. Birbirinden güzel 6 yarışmacının karşısında birincilik mücadelesi verecek yeni isim de belli oldu. Buna göre Buket Köklü bu haftadan itibaren büyük ödül adına kombinlerini hazırlayacak. Peki, Doya Doya Moda Buket Köklü kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden ünlü ve uzman jüri üyelerinin yanısıra renkli yarışmacılarıyla da adeta fenomen haline gelen Doya Doya Moda'da bugün yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Cuma günü bilindiği üzere Tuğba Karhan yarıştığı bölümlerin ardından ilk haftada programa veda etmişti. Hayallerine kısa sürede elveda demek zorunda kalan güzel yarışmacı ile aynı kaderi paylaşmak istemeyen yeni isim Buket Köklü oldu. Kombinleri ve tercihleri ile İstanbul sokaklarında moda rüzgarı estirmek isteyen güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda Buket Köklü kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Doya Doya Moda Buket Köklü kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftayla birlikte rakibelerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Buket Köklü tarzıyla ilk günden itibaren kendisini Türkiye’ye kanıtlamak amacında. Perşembe günü geldiği kombinle birlikte jüri üyelerinden olumlu görüşler alan güzel yarışmacı adayı artık programda. Tavırlarıyla pozitif bir hava estiren Buket Köklüperformansı da merak konusu. Aslen Hataylı. 22 yaşında.

doya doya moda buket köklü

doya doya moda buket köklü

Doya Doya Moda Buket Köklü boyu: 1.76

Doya Doya Moda Buket Köklü kilosu: 82

Doya Doya Moda Buket Köklü bedeni: 42


Doya Doya Buket Köklü Instagram hesabı

Yarışmanın yeni haftasından itibaren en şık kadın olabilmek adına yarışacak Buket Köklü kendisine ait bir Instagram hesabını bulunmaktadır. Yarışmacının özellikle güzelliğiyle birlikte adını binlere duyurması bekleniyor. Kendisini @tugbakoklu adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.