Doya Doya Moda Çağla kimdir? Çağla İlayda Bektaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Çağla kimdir? Çağla İlayda Bektaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerini zirveye götürecek kombinleri oluşturabilmek adına verdikleri mücadeleye bugün bir yenisi daha ekleniyor. O isim Çağla İlayda Bektaş oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Çağla kimdir? kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüskiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'da bugün yeni bir macera daha başlıyor. Bugün ilk puanlarını alacak yarışamcılara bir yenisi daha eklenirken kombin savaşı da sürecek. Alışverişe çıkacak 6 güzel kadın arasına gelecek isim belirlendi. Buna göre bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak isim Çağla İlayda Bektaş oldu. İnternette de güzel yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Çağla kimdir? Çağla İlayda Bektaş Instagram hesabı haberimizde.


 

Doya Doya Moda Çağla kimdir?

Dört jüri üyesinden geçern otlar ve yüksek puanlar almak üzere yarışmaya katılan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Çağla İlayda Bektaş 27 yaşında. Aslen Sinoplu. Beykent Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı bölümünde eğitim gödü. 1.70 metre boyundaki güzel yarışmacı 55 kilo ağırlığında. Daha önce Demet Akalın veİrem Derici'nin de klibinde oynadı.

doya doya moda çağla ilayda bektaş


Çağla İlayda Bektaş sosyal medya hesapları

Çağla İlayda Bektaş Instagram hesabı: @caglailaydabektas

Çağla İlayda Bektaş Twitter hesabı: @ilaydabektas

Çağla İlayda Bektaş Tiktok hesabı: @caglabektass


Lüks bir araçla toplanma alanına gelen güzel yarışmacı, indiği sırada kadraja girdi. Ayrıca sosyal medya hesabından da yarışmada boy göstereceğini profiline yazdığı TV8 ve Doya Doya Moda etiketleriyle duyurdu.

çağla ilayda bektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.