Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
TV8'in stil ve tarz yarışması Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başlıyor. Pazartesi günleri yeni yarışmacıların bu zorlu maratona katılması anlamına geliyor ve bugün bir değil iki isim yarışmaya başlayacak. Onlardan biri Ceren Keskin oldu. Peki, Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

İlk sezonunun ardından kısa sürede yenisine başlayan Doya Doya Moda'da bir pazartesi günü daha geldi. 18. haftasına başlayacak olan yarışmada bugün iki yarışmacı zirve nücadelesi için hünerlerini sergilemeye ve jüriden yüksek puan almaya çalışacak. Bunun için işleri çok zor ama ellerinden gelenin en iyisini yapmak istiyorlar. Onlardan biri de Ceren Keskin. Güzel yarışmacı hakkında yayınlanan fragman sonrasında hummalı bir sorgulama gerçekleşiyor. Peki, Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda Ceren kimdir?

Yeni haftanın yarışmacılarından biri olan ekranlarda boy göstermeye başlayacak Ceren Keskin 22 yaşında. Güzelliği ile şimdiden herkesin ilgi odağı olmayı başardı ve bugünden sonra adından da söz ettirmek istiyor. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seven Keskin, ata binmekten de hoşlanıyor. Programda en yüksek puanları alabilmek adına yarışacak ve tarzını yansıtmaya çalışacak. Ceren Keskin, aslen İzmirli ve 1998 doğumludur. Sivil havacılık kabin hizmetleri mezunudur, 1 sene havalimanında çalıştıktan sonra ayrılmıştır. Ceren Keskin, Doya Doya Moda’ya gelme nedenini şu sözlerle açıkladı: “Bakıyorum böyle, buranın hakkını tek veren isim Özde. Ben de buraya Özde’ye rakip olmaya geldim.”


Doya Doya Moda Ceren Keskin boyu
Doya Doya Moda Ceren Keskin kaç kilo :
Doya Doya Moda Ceren Keskin kaç beden :

doya doya moda ceren keskin fotoğrafları

doya doya moda ceren keskin kimdir


Doya Doya Moda Ceren Instagram hesabı

Bugünden itbaren zirve mücadelesi içerisinde yer alacak olan Ceren Keskin'in kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Burada hayatından kareler paylaşmaktadır ve her paylaşımı ile de yüksek etkileşim elde etmektedir. Kendisini @cereennkeskin profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum