Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 15 Eylül Salı puan durumu

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 15 Eylül Salı puan durumu
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınını bir araya getiren Doya Doya Moda'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Dün başlayan haftada beklenmeyen gelişmeler yaşanmış ve bir yarışmacı diskalifiye edilmişti. Heyecan kaldığı yerden devam edecek ve yarışmacı sayısı yeniden 7'ye tamamlanacak. Ancak gözler her zaman gün sonunda. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 15 Eylül Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.

TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da 2. sezonun 47. bölümü başlıyor. Dün haftanın startı verilmiş ve jüri de ilk günün puanlamasını gerçekleştirmişti. Yarışmacılar bugün Bakırköy'de hem diskalifiye olan yarışmacı yerine gelecek yeni ismi bekleyecek hem de kendilerini gün sonunda puan tablosunun en üstüne taşıyacak olan kombinlerini belirleyecek. İzleyiciler de bu anları keyifle izleyecek. Peki, Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? 15 Eylül Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.


Arzu Zibaei diskalifiye edildi!

Cuma günü yayınlanan final bölümünde Büşra Neslihan Çolak yarışmadan elenmişti. Dün başlayan haftada ise İranlı Arzu Zibaei zorlu maratona katıldı. İranlıların da büyük ilgi gösterdiği güzel yarışmacı belki de hayatınını şokunu yaşadı. Seçtiği kombinle jüri karşısına çılan Zibaei'ye beklemediği bir açıklama yapıldı. Kemal Doğulu; 'Buraya başvuran çok insan var. İlk gününde buraya bu kıyafetle gelmeni kabul etmiyoruz ve seni daha fazla değerlendirmek istemiyoruz.' sözleri ile yeni yarışmacıyı diskalifiye ettiklerini duyurdu. Stüdyodaki herkes bir an neye uğradığına şaşırdı. Bugün ise yeni bir yarışmacı gelecek.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir
 

Kombin yıldızı ayakkabı olacak!

Dün başlayan yeni haftanın ardından bugünün konsepti de belli oldu. Bakırköy'de yarışacak olan yarışmacıların kombinlerinin yıldızı olarak ayakkabıları seçecek. Modanın kalbinin attığı Bakırköy'de birçok alternatife sahip olacak 7 büyük beden kadının seçimleri de merak konusu haline geldi. Star Parçam Ayakkabı konsepti ile birincinin kim olacağı da ilgiyle bekleniyor.

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu fotoğrafları

doya doya moda rümeysa küçükislamoğlu kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Rabia'dan müthiş başlangıç!

Pazartesi günü iyi başlamanın her zaman psikolojik avantaj getirdiği düşünülmektedir. Bu sebeple de yarışmacılar ilk güne çok önem veriyor ve alınacak puanlar beş günü etkileyebiliyor. Dün Rabia Ağca 20 tam puanla haftaya muhteşem bir başlangıç yaptı. İkinci Sabiha 17, üçüncü Özde ise 13 puan aldı. Nur 7, Rümeysa 5 ve Birben 4 puanla günü tamamladı.

doya doya moda neslihan çolak

doya doya moda neslihan çolak
 

Doya Doya Moda'da kim birinci oldu?

Her anı ile heyecan yaratan ve hem eğlendiren hem de tarz konusunda fikir veren Doya Doya Moda'nın 2. sezonu 47. bölümündeki puan durumu da öğrenilmek isteniyor. Günün puanları ve birincisi açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir

doya doya moda ayten demirkol

ayten demirkol kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.