Doya Doya Moda Eda Merve Güngör kimdir? Instagram hesabı

Doya Doya Moda Eda Merve Güngör kimdir? Instagram hesabı
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın yeni haftasında yarışacak yarışmacı açıklandı. Cuma günü yayınlanan fragmanda yeni bir isminkatıldığı görüldü ancak detay paylaşılmadı. Yeni bölümde ise o yarışmacı duyuruldu. Peki, Doya Doya Moda Eda Merve Güngör kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Yedi büyük beden kadının yarışında kıyasıya mücadele devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ortaya koyacağı performans ve seçecekleri kombinler hafta sonundaki sıralamalarını ve kaderlerini belirleyecek. Jüriden tam not almak isteyen kızlara bu hafta yeni bir isim daha katılıyor. Fragmanda gözüken yarışmacı belli oldu ancak ismi açıklanmadı. Daha önceki yarışmacıların yaka kartları bulunuyordu fakat bu kez yoktu. Yarışacak yeni isim Eda Merve Güngör oldu. Peki Doya Doya Moda Eda Merve Güngör kimdir? Hakkındaki bilgiler, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Eda Merve Güngör kimdir?

Hollanda'dan yarışmaya katılıyor. Aslen Karslı. Birkaç aydır evde olan yarışmacı güvenlikçi. Tarzını göstermeye ve büyük beden kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini kanıtlamaya geldiğini söyledi.
 

Doya Doya Moda Eda Merve Güngör Instagram hesabı

Güzelliği ile ilk günden dikkatleri üzrine çekecek olan Eda Merve Güngör, 2 bin kişi tarafından takip edilmektedir. 3 bin 801 hesabı da takip etmektedir. Kendisine @sanazshsh6 profilinden ulaşabilirsiniz.

 


Doya Doya Moda Eda Merve Güngör boyu, kilosu ve bedeni

Güzel modelle ilgili olarak boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alacaktır.

Doya Doya Moda Eda Merve Güngör boyu: 1.65
Doya Doya Moda Eda Merve Güngör kilosu: 85
Doya Doya Moda Eda Merve Güngör bedeni: 44

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.