Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının yarışına bugün iki isim daha katılıyor. Onlardan biri Funda Hayırlıoğlu oldu. Güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gardropların sınırlarını kaldıran, tarz dünyasını genişleten ve yeni trendleri ekranlara taşıyan Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başlıyor. Cuma günü bilindiği üzere Tuğçe Sözertan en düşük puanı alarak yarışmadaki hayallerine veda etmişti. Ayrıca Rabia Ağca da programa ara verdiği için bugün iki kişi bu maratona katılacak. Onlardan biri de Funda Hayırlıoğlu oldu. Kendisini birinciliğe taşıyacak kombinleri ile jüri karşısına çıkmak isteyen güzel yarışmacı hakkında yayınlanan fragman sonrasında hummalı bir sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.



Doya Doya Moda Funda kimdir?

Yeni haftanın yarışmacılarından biri olan ekranlarda boy göstermeye başlayacak Funda Hayırlıoğlu 40 yaşında. Komedyenlik yapıyor, yazıyor, çiziyor ve oynuyor. Hayvanlara da tutku ile bağlı. Hatta koronavirüs sürecinde 0-14 yaş grubu çocuklar için verilen dışarı çıkma izninde gezdirdiği felçli köpek ile çok konuşuldu ve takdir kazandı. Yaşına rağmen rakibelerinden geri kalmayacağını belirterek iddialı da bir giriş yapmayı başardı. Ancak burası Doya Doya Moda evi. Her yüksek perdeden başlangıcın sonu aynı şekilde gelmiyor. Bakalım kendisinin performansı nasıl olacak...


Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu boyu
Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kaç kilo :
Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kaç beden


Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu


Doya Doya Moda Funda Hayırlıoğlu kimdir


 

Doya Doya Moda Funda Instagram hesabı

Bugünden itbaren zirve mücadelesi içerisinde yer alacak olan Funda Hayırlıoğlu'nun kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Burada hayatından kareler paylaşmakta ve hayvanlarla olan dostluğunu takipçilerine aktarmaktadır. Kendisini @fundahayirlioglu profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.