Doya Doya Moda Gamze Taşkın Kısmetse Olur ve İşte Benim Stilim yarışmacısı çıktı

Doya Doya Moda Gamze Taşkın Kısmetse Olur ve İşte Benim Stilim yarışmacısı çıktı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Doya Doya Moda'ya bu hafta katılacak isim Gamze Taşkın oldu. Güzel yarışmacıyı daha önceden tanıyan çok sayıda izleyici var. Uzun süre önce Kısmetse Olur, Esra Erol'da ve İşte Benim Stilim'de yarıştığı günler hala hafızalardaki yerini koruyor.

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan ve kombin savaşlarına sahne olan Doya Doya Moda'da geçtiğimiz hafta finalinde Nihan Sağır en az puanı alarak elenmişti. Kendisinden sonra geelcek isim ise merakla bekleniyordu. Yayınlanan fragmanda açıklanmasa da sosyal medyadaki paylaşımlarıyla Gamze Taşkın bugünden itibaren mücadeleye katılacağını duyurdu. Güzel yarışmacı yeni bölümde sevenlerinin karşısına çıkacak. Kendisini tanıyanlar kadar tanımayanlar da mevcut ve bugünün adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması bekleniyor. Taşkın daha önce de televizyon dünyasında tanınan bir karakter olarak göze çarpmıştı.


 

Doya Doya Moda Gamze kimdir?

Dört jüri üyesinden geçer notlar ve yüksek puanlar almak üzere yarışmaya katılan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Gamze Taşkın daha önce de ekranlarda boy gösteren bir isimdi. Kısmetse Olur ve İşte Benim Stilim ile televizyonda yer alan güzel yarışmacı 30 yaşında. Kendisine ait bir markası var ve müşterilerine hizmet veriyor. 400 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı vardır. Burada paylaştığı fotoğraflarla birlikte yüksek etkileşimler elde etmektedir. @gamzetaskin.official adresinden takip listenize alabilirsiniz.


Doya Doya Moda Gamze

Gamze Taşkın daha önce hangi programlara katıldı?

Bugün 6 kadının İstanbul'daki moda yarışına dahil olacak Gamze Taşkın, milyonların önünde daha önce birçok programda yer aldı. Kısmetse Olur'da gelin adayı olarak eşini bulmaya çalışan Taşkın, İşte Benim Stilim'de de en iyi tarzı yakalamak adına emek verdi. Ardından da Esra Erol'da ile yine evlenmek için kamera karşısına geçti.

Doya Doya Moda Gamze

Doya Doya Moda Gamze

Doya Doya Moda Gamze

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.