Hülya Yenidoğmuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Hülya Yenidoğmuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Son dönemde çektiği videolarla adından söz ettiren Hülya Yenidoğmuş gündeme oturdu. Güzel fenomen hakkında internette de çok sayıda araştırma yapılıp bilgi sahibi olmak amacında. Peki, Hülya Yenidoğmuş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı...

Pazartesiden itibaren yayın hayatına yeni sezon bölümleri ile devam edecek olan Doya Doya Moda yarışmasının fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların da yer aldığı tanıtımlarda 7 ismin ter dökeceği duyuruldu. O yarışmacılardan biri de Hülya Yenidoğöuş oldu. Fragman sonrası güzel yarışmacı hakkında araştırmaya başladı. Peki Hülya Yenidoğmuş kimdir? Detaylar haberimizde.


Doya Doya Moda Hülya Yenidoğmuş kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışacak olan Hülya Yenidoğmuş 33 yaşında. İzmirli. Kendisi yönetici ve 8 yaşında bir erkek çocuk sahibi. 15-16 yaşından iitbaren modayla ilgileniyor. Moda hakkındaki gelişmeleri takip ediyor. Çevresinde iyi giyinmeyi bilen biri olarak tanınıyor. Instagram hesabı @hulyayenidogmus'tur.



Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.


Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız pazartesiden cumaya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.