Doya Doya Moda Meksikalı Tuğçe Sözertan kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni

Doya Doya Moda Meksikalı Tuğçe Sözertan kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni
Türkiye'nin en tarz yarışması olan Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına bugün yepyeni bir isim daha katılacak. O yarışmacı Meksikalı Tuğçe Sözertan oldu. Peki, Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Zenep Topçu yerine gelen isim Tuğçe Sözertan olarak açıklandı. İzleyicilerin merak edip araştırdığı yeni yarışmacı için birçok konuda sorgulama gerçekleştiriliyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeniden Tuğçe Sözertan katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada 6 rakibesi ile mücadele edecek olan Tuğçe Sözertan aslen Meksikalı. 20 senedir Türkiye'de yaşıyor. 8 aylık evli. 

Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan boyu : 1.67
Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan kaç kilo : 73
Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan kaç beden : 42 beden

Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan

Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan


 

Doya Doya Moda Tuğçe Sözertan Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmada birincilik mcüadelesi verecek olan Tuğçe Sözertan'ın kendisine ait hesabı bulunmaktadır. @tugcesozertan profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.