Doya Doya Moda Nazlı Karagöz kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni

Doya Doya Moda Nazlı Karagöz kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına katılacak isim de açıklandı. Bugünden itibaren rakibelerini geçerek kolye almaya çalışacak isim Nazlı Karagöz oldu. Doya Doya Moda Nazlı Karagöz kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Aslı Erdoğan yerine gelen isim Nazlı Karagöz olarak açıklandı. İzleyicilerin merak edip araştırdığı yeni yarışmacı için birçok konuda sorgulama gerçekleştiriliyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeniden Nazlı Karagöz katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Nazlı Karagöz kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda Nazlı Karagöz kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada 6 rakibesi ile mücadele edecek olan Nazlı Karagöz 23 yaşında. Tuzla'dan yarışmaya katılıyor. Yarışmada hedefi birincilik olan güzel yarışmacı tarzına ve kendisine güveniyor.

Doya Doya Moda Nazlı Karagöz boyu : 1.67
Doya Doya Moda Nazlı Karagöz kaç kilo : 78
Doya Doya Moda Nazlı Karagöz kaç beden : 42-44 beden




 

Doya Doya Moda Nazlı Karagöz Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmada birincilik mcüadelesi verecek olan Nazlı Karagöz'ün kendisine ait hesabı olup olmadığı henüz bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.