Doya Doya Moda Neslihan Çolak kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, yaşı ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Neslihan Çolak kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, yaşı ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en tarz yarışmalarından biri olan ve moda tutukunu kadınları bir araya getiren Doya Doya Moda'da 9. hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde her isim hem günü hem de hafta sonundaki finali birinci olarak tamamlamak istiyor. Bugünden itibaren zorlu maratona katılacak isim ise Büşra Neslihan Çolak oldu. Peki, Doya Doya Moda Büşra Neslihan Çolak kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı belli oldu. Fulya Afacan'ın yerine gelen isim Büşra Neslihan Çolak olarak açıklandı. İzleyicilerin merak edip araştırdığı yeni yarışmacı için birçok konuda sorgulama gerçekleştiriliyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeniden Büşra Neslihan Çolak katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Büşra Neslihan Çolak kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda Büşra Neslihan Çolak kimdir?

Yarışmaın yeni yarışmacısı Büşra Neslihan Çolak 25 yaşında. Aslen Sinoplu. İstanbul'da yaşıyor. Dijital pazarlama uzmanı. BNÇ DESIGN adını verdiği markasında çanta ve terlik satıyor. Moda için bütçesi olmadığını, kafasına eseni aldığını ve alışverişi sevdiğini söyledi.

Doya Doya Moda Büşra Neslihan Çolak boyu : 1.64
Doya Doya Moda Büşra Neslihan Çolak kaç kilo : 78
Doya Doya Moda Büşra Neslihan Çolak kaç beden : 42 beden

doya doya moda neslihan çolak

doya doya moda neslihan çolak


Doya Doya Moda Büşra Neslihan Çolak Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmada birincilik mcüadelesi verecek olan Büşra Neslihan Çolak Instagram hesabına sahiptir. 326 takipçisi bulunmaktadır ve 200 kişiyi takip etmektedir. Kendisine @bneslihanc profilinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.