Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır Instagram hesabı

Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır Instagram hesabı
TV8 ekranlarında bir senelik ara sonrası izleyicilerin karşısına çıkan Doya Doya Moda'da heyecan başlıyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının İstanbul sokaklarında verecekleri mücadele herkesi ekran başına kilitleyecek. Öğle saatlerinde moda rüzgarları estirecek yarışmanın yeni yarışmacıları da belli oldu ve Nihan Sağır da onlardan biri olarak belirlendi. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Doya Doya Moda Nihan kimdir? Nihan Sağır Instagram hesabı haberimiz

Pazartesiden itibaren yayın hayatına merhaba diyecek olan Doya Doya Moda yarışmasının fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların da yer aldığı tanıtımlarda 7 ismin ter dökeceği duyuruldu. O yarışmacılardan biri de Nihan Sağır oldu. Fragman sonrası güzel yarışmacı hakkında araştırmaya başladı. Peki Doya Doya Moda Nihan Sağır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı merak konusu. Detaylar haberimizde.


Doya Doya Moda Nihan kimdir?

Bu sezonun en iddialı yarışmacılardan biri olan Nihan Sağır 33 yaşında. Aslen Trabzonlu. Evli ve 1 erkek çocuk annesi. Profesyonel ve kalıcı makyaj uzmanı. Birçok ünlü isimle çalışıyor ve mesleğinde önemli bir yerde bulunuyor. Işıltı ve kırmızı stilettoyu tercih eden güzel yarışmacı, gülmeyi çok seviyor ve enerjisini hep yüksek tutmaya çalışıyor. Sesinin de çok güzel olduğu söyleniyor. Instagram hesabı @nihansagr'dır.

Doya Doya Moda Nihan


 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız pazartesiden cumaya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.