Doya Doya Moda'nın İranlı yeni yarışmacısı Sanaz Shadian sosyal medyayı salladı!

Doya Doya Moda'nın İranlı yeni yarışmacısı Sanaz Shadian sosyal medyayı salladı!
TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'nın dün başlayan yeni haftasında rekabete dahil olan İranlı yarışmacı Sanaz Shadian, izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Günün konseptine de ayak uyduran güzel yarışmacıyı memleketi İran'dan da binlerce kişi destekledi.

Yeni sezonunda da yoluna bomba gibi devam eden Doya Doya Moda'nın son yarışmacısı Sanaz Shadian oldu. İranlı Shadian, 6 ay önce geldiği İstanbul'da yaşıyor ve Türkçesi ile de büyük beğeni topladı. İran'da ticaret hayatı b ulunan ve moda üzerine bir butiği bulunan 28 yaşındaki güzel yarışmacının ilk günkü performansı da merak konusuydu. Jean şıklığı konseptinde Bakırköy sokaklarını adeta karış karış adımlayan 7 büyük beden kızın arasından kendini sıyırmayı başardı. Birinciliği 16 puanla elde eden Burçin Coşkun'un ardından 15 puanla ikinci sırada yer aldı. Siyah temalı bir tarz belirlene Shadian, jüri üyelerinden olumlu yorumlar aldı.
 

Gülşah Saraçoğlu hayran kaldı

Sanaz Shadian'ın podyuma çıkıp jüri karşısında olduğu anlarda Gülşah Saraçoğlu konuştu. Başarılı modacı, Azeri asıllı İranlı güzel; 'Ben seni çok beğenmiştim elemelerde. Bana sürekli geleceğini söylediler ben de tamam tamam dedim' ifadelerini kullandı. Ardından da kombinleri hakkında yorum yapan Saraçoğlu; 'Seni çok beğendim. Kirli siyahı çok severim. Montun çok güzel. Çok doğru bir pantolon. Çanta ve ayakkabı... Gayet hoş. Saç, makyaj ve auran, havan yeter. Seni abiyelerle, klasik elbiselerle ve farklı formatlardaki kıyafetlerle görmek iöin sabırsızlanıyorum. Beklentiyi yükseltiyorum ama umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsın' dedi. Shadian kombinini 362 liraya aldığını söyledi.

Doya Doya Moda Sanaz Shadian fotoğrafları

Doya Doya Moda Sanaz Shadian kimdir
 

Takipçisini ikiye katladı

Dün yarışmayı adeta sallayan Sanaz Shadian, sosyal medyadaki takipçilerinde de patlama yaşadı ve sayıyı ikiye katladı. Daha önce 2 bin takipçisi bulunan güzel yarışmacıyı şu anda 4 binden fazla kişi takip ediyor. Günler geçtikçe ve Shadian da bu çizgiyi devam ettirdikçe sayının daha da artması bekleniyor. Gülşah Saraçoğlu da İranlı kızları çok sevdiğini ve çok güzel olduklarını ayrıca belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.