Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden yarışmacısını bir araya getiren Doya Doya Moda'da 2. sezonun yarışmacıları belli oldu. Buna göre birbirinden çetin rakipler bu sezona da damga vuracek. O isimlerden biri de Nur İşlek. Peki Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Geride kalan sezonuyla büyük bir heyecan yaratan ve yarışan yarışmacıları gündemi sallayan Doya Doya Moda'da yeni dönem başlıyor. Yayınlandığı günden bu yana jüri üyelerinin yanısıra yarışmacıları ile de dikkat çeken ve zaman zaman sinirlerin de gerildiği program yarından itibaren yeni bölümleri ile bir kez daha ekranlardaki yerini alacak. Yeni sezon yarışmacıları da yayınlanan fragmanlarda gösterildi. Nur İşlek da onlardan biri. Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir? Kaç yaşında, fotoğrafları, Instagram hesabı, boyu, kilosu ve bedeni haberimizde yer alıyor.
 


Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir?

Yeni sezonun en iddialı isimlerinden biri olan Nur İşlek rakibelerine karşı kıyasıya bir yarış içerisinde yer alacak ve adını hafta finalinde ilk sıraya yazdırmaya çalışacak. Bunun yanında kapalı olması sebebiyle de yarışmada çok daha farklı bir yerde bulunacaktır. Bunu şöyle açıklayalım, daha önce yarışmaya katılan ve mevcut yarışmacılar kendilerine en iyi kombinleri seçerken tesettür kombinini düşünmek zorunda değildi. Ancak Nur Hanım bu konuda farklı fikirler ortaya koymak zorunda. Ancak fragmanda yer aldığı andan itibaren hakkında binlerce kişi araştırma yaparak bilgi sahibi olmak istiyor.

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

 

Doya Doya Moda Nur İşlek Instagram hesabı

Doya Doya Moda'nın genç yarışmacılarından biri olan Nur İşlek sosyal medyaya hiç de yabancı değil. Sahip olduğu Instagram hesabının yanında Tiktok'ta da olddukça aktif. Oğlu Doruk ile de sürekli paylaşımlarda bulunuyor ve takipçilerinden beğeniler topluyor. Kendisini @nur.islekk adresinden takip edebilirsiniz. Tiktok hesabına da https://www.tiktok.com/@dorukusun_annesiii linkinden ulaşabilirsiniz.



Doya Doya Moda Nur İşlek evli mi? Boyu, kilosu ve bedeni

Genç yarışmacı güzelliği ile ilgi odağı oldu ve izleyiciler kendisi hakkında araştırmalar da yapıyor. Birçok kişi Doya Doya Moda Nur İşlek evli mi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Evet kendisi evli ve bir çocuğu var. Ayrıca kendisiyle ilgili olarak boyu, kilosu ve bedeni de merak ediliyor. Bu soruların cevabı yarışmada verildikten sonra haberimizde yer alacak.

Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

doya doya moda rabia ağca fotoğrafları

doya doya moda rabia ağca kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.