Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir? Yaşı, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir? Yaşı, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile herkesi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın bugün yeni haftası başlıyor. Ayten Demirkol'un ayrılmasının ardından gözler bugün gelecek olan yarışmacıya çevrildi. O isim ise geçen sezona damga vuran Özde Karacan oldu. Peki, Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir? Yaşı, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile herkesi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın bugün yeni haftası başlıyor. Ayten Demirkol'un ayrılmasının ardından gözler bugün gelecek olan yarışmacıya çevrildi. O isim ise geçen sezona damga vuran Özde Karacan oldu. Peki, Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir? Yaşı, kariyeri, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in jüriliğini yaptığı Doya Doya Moda'da heyecan her geçen gün daha da artıyor. Öğle kuşağında en çok izlenen yarışmalardan biri olan moda programında yarışmacılar belirlenen konseptlerde en iyi şekilde jürinin karşısına çıkmak için çabalıyor. Bu hafta ise yarışmaya yeniden Özde Karacan katıldı. Güzelliği ile dikkat çeken genç güzel için de araştırmalar başladı. Peki Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Mersin'den katılıyor. 28 yaşında. Takı ve aksesuar işi yapıyor. 10 Mart 2020 Doya Doya Moda'ya dahil olan ve kendine ait takı aksesuar mağazası olan yeni yarışmacı Özde Karacan, giyimiyle jürinin dikkatini çekmişti. ‘’Haftanın birincisi ben olacağım. Modayı ve giyinmeyi kızlara öğreteceğim’’ sözleri ile iddiasını ortaya koyan Özde, katıldığı ilk hafta birinci olarak altın kolyeyi kazanmıştı. Özde Karacan, Nisan ayından beri programda yoktu. Doya Doya Moda Özde, yarışmadan elenmedi. Geçtiğimiz haftalarda midesinden ameliyat olduğu açıklanan Özde'nin doktor tavsiyesi ile evde istirahat etmesi gerektiği ve bu nedenle de yarışmaya gelemediği açıklandı.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?

Doya Doya Moda Özde Karacan boyu : 1.75
Doya Doya Moda Özde Karacan kaç kilo : 82
Doya Doya Moda Özde Karacan kaç beden : 42 beden


Yüzü gösterilmedi ama tanındı!

Doya Doya Moda'nın yayınlanan fragmanında Özde Karacan'ın yüzü gösterilmedi ancak izleyiciler kendisini hemen tanıdı. En büyük benzerlik saçları ve renk tonu oldu. Diğer yandan sırtındaki dövme de aynı. Üzerindeki kıyafet ise butiğinde sergilediği ürünlerden biri.

doya doya moda özde karacan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.