Doya Doya Moda Tina kimdir? Tina Özdemir kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Tina kimdir? Tina Özdemir kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en şık yarışması Doya Doya Moda'da yeni sezon tam bir senenin ardından başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların İstanbul sokaklarında vereceği mücadele pazartesi gününden itibaren TV8'deki yerini alacak. Yine podyumu sallayarak birincilik için ter dökecek güzel isimlerin rekabeti herkesi ekran başına kilitleyecek. Bu sezonun ilk haftasından itibaren yarışacak isimler belirlendi ve Tina Özdemir de onlardan biri. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi

Güzel giyinenlerin, tarzını yansıtmak isteyenlerin ve birincilik için kıyasıya yarışanların programı Doya Doya Moda yeniden ekranlardaki yerini alıyor. Yayın hayatına yeni sezon bölümleri ile devam edecek olan programın ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmacıların da yer aldığı tanıtımlarda 7 ismin ter dökeceği duyuruldu. O yarışmacılardan biri de Tina Özdemir oldu. Fragman sonrası güzel yarışmacı hakkında araştırmaya başladı. Peki Tina Özdemir kimdir? Detaylar haberimizde.


 


Doya Doya Moda Tina kimdir?

İlk günden itibaren birincilik için yarışacak olan Tina Özdemir 4 Mart 1996 tarihinde doğdu. 26 yaşında. Beden eğitimi ve yüksek öğretim mezunu. Fitness, plates ve voleybolda hakemlik yapıyor. Daha önce modellik yaptı. İran'da 6 sene kürek çekti. Aslen Azerbaycanlı. Modellik ve tasarımı çok seviyor. Elbise tasarımları yapıyor. Piyano aşığı güzel yarışmacı 4 senedir İstanbul'da yaşıyor. 3 yıldır eşi Berkan ile evi. En büyük destekçisi eşi ve ailesi. Programa değişik bulduğu tarzını göstermeye ve birinci olmaya geldi. Instagram adresi @tina_ozdemir'dir.


doya doya moda tina


 

Doya Doya Moda hakkında

Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve Castillo di Riva'da çekimleri yapılan Doya Doya Moda'da Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş jüri üyeliğini üstleniyor. Beş gün boyunca en fazla puanı toplayan yarışmacı hafta sonunda ödüle kavuşuyor.


 

Doya Doya Moda yarışmacıları kimdir?

Her biri çok iddialı, stil sahibi olduğunu düşündüğü, hırsı ile yarışmaya damga vuracağınanan 7 kız pazartesiden cumaya rekabet içerisinde birbirlerini geçmeye çalışıyor. Yayınlanan son haftadan itibaren Doya Doya Moda yarışmacılarını sizler için derledik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.