Doya Doya Moda Tuğba Karhan kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Tuğba Karhan kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleri ile binlerce izleyiciyi peşinden sürükleyen Doya Doya Moda’da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Bugün 2. Sezonundaki 21. Haftaya merhaba diyen programda yarışmacılar arasına bir yenisi daha katılıyor. Aleyna Türkoğlu’nun veda ettiği Cuma gününden sonra yerine gelecek isim merak konusuydu ve sabırsızlıkla bekleniyordu. Bu sebeple de hakkında birçok araştırma yapıldı. Ve yeni haftanın yarışmacısı Tuğba Karhan oldu. Peki, Doya Doya Moda Tuğba Karhan Karhan kimdir? Ya

Gardropların sınırlarını kaldıran, tarz dünyasını genişleten ve yeni trendleri ekranlara taşıyan Doya Doya Moda'nın yeni haftası bugün başlıyor. Cuma günü bilindiği üzere Aleyna Türkoğlu en düşük puanı alarak yarışmadaki hayallerine veda etmişti. Kendisini birinciliğe taşıyacak kombinleri ile jüri karşısına çıkmak isteyen güzel Tuğba Karhan hakkında yayınlanan fragman sonrasında hummalı bir sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Doya Doya Moda Tuğba Karhan kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Doya Doya Moda Tuğba Karhan kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftayla birlikte rakibelerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Tuğba Karhan Karhan, tarzıyla ilk günden itibaren kendisini Türkiye’ye kanıtlamak amacında. Perşembe günü geldiği kombinle birlikte jüri üyelerinden olumlu görüşler alan güzel yarışmacı adayı artık programda. Tavırlarıyla pozitif bir hava estiren Tuğba Karhan’nın performansı da merak konusu. 23 yaşında. İstanbullu. Aşçılık mezunu. 

Doya Doya Moda Tuğba Karhan boyu: 168

Doya Doya Moda Tuğba Karhan kilosu: 72

Doya Doya Moda Tuğba Karhan bedeni: 42-44 


Doya Doya Moda Tuğba Karhan

Doya Doya Moda Tuğba Karhan

Doya Doya Moda Tuğba Karhan


Doya Doya Tuğba Karhan Instagram

Yarışmanın yeni haftasından itibaren en şık kadın olabilmek adına yarışacak Tuğba Karhan Karhan’ın kendisine ait bir Instagram hesabını bulunmaktadır. Yarışmacının özellikle güzelliğiyle birlikte adını binlere duyurması bekleniyor. Kendisini tugbaKarhan1 adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.