Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Doya Doya Moda'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların İstanbul sokaklarında gerçekleştirecekleri rekabet yine nefes kesecek. Geçen topladığı puanlarla veda eden isim Pınar Asoubar olmuştu ve kendisinden sonra yerine gelecek isim merak konusuydu. O yarışmacı Yağmur Güven oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Doya Doya Moda'da bugün yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. İstanbul'da kombin rüzgarları estiren yarışmacıların hafta sonundaki kolye için kıran kırana mücadeleye gireceği zorlu rekabete yeni bir isim katılacak. Bilindiği üzere geçen hafta Pınar Asoubar en az puan toplayan yarışamcı oldu ve kendisi programa elenerek veda etti. Bugün ise daha önce yarışmamış, herkesin dikkatini çekebileceğine inanan, genç ve güzelliği ile ön plana çıkabilecek Yağmur Güven geliyor. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir?

Bu haftadan itibaren birincilik için yarışacak olan Yağmur Naz Güven 23 yaşında. Aslen Erzurumlu. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Doya Doya Moda'da artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi ve iddiasını ortaya koydu. Spikerlik ve ilişki koçluğu yapıyor. Katılmasının amacının iddialı olduğunu ve kadının nasıl giyinmesi gerektiğini göstermek istediğini söyledi. Instagram hesabı @yagmurguveny'dır.

Doya Doya Moda Yağmur Güven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.