Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ estetiksiz hali görünce inanamayacaksınız!

Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ estetiksiz hali görünce inanamayacaksınız!
Pazartesi günü yeni sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayan Doya Doya Moda'da birbirinden güzel yarışmacılar birinci olabilmek adına ter döküyor. Başarılı olabilmek adına elinden gelenin en iyisini yapan isimler arasında Zeynep Billur Uludağ da var. Genç yarışmacının estetiksiz hali ise görenleri şaşırtacak gibi duruyor.

Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Serdar Uzuntaş ve Yasemin Yılmaz'ın jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda'da yeni sezon bomba gibi devam ediyor. İlk haftada yarışacak isimlerin açıklanmasıyla birlikte beklentiler bir hayli yükselmiş, güzellikleri ile sosyal medyada gündeme oturan isimler arasında Zeynep Billur Uludağ da yer almıştı. Güzel yarışmacının Instagram hesabında da gözle görülür artış yaşanmıştı. Her fotoğrafıyla binlerce etkileşim elde eden Uludağ'ın programdan yıllar önceki estetiksiz halini görenler ise şaşıracak gibi görünüyor.

Doya Doya Moda Zeynep'in estetiksiz hali

Birçok izleyici Zeynep Billur Uludağ'ın estetiksiz halini de merak etti. Şu an ekranlarda olduğundan çok farklı bir şekilde daha önce FOX TV'de En İyi Benim isimli yarışmasının 7'inci haftasında yarıştı. O zamanlar saçı siyah olan Uludağ'ın fiziksel anlamda birçok değişikliği göze çarpıyor. Ayrıca yaptırdığı işlemleri gizlemiyor ve her halini sevdiğini dile getiriyor. Bunu da her yayınında üzerine basa basa tekrarlıyor.

zeynep billur uludağ estetiksiz

zeynep billur uludağ estetiksiz

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

Doya Doya Moda Zeynep kimdir?

Bu sezonun en dobra isimlerinden biri olan Zeynep Billur Uludağ daha önce birçok programa katıldı. Son olarak Yemekteyiz'de izleyicilerin karşısına çıkan güzel yarışmacı kısa süre sonra ise Konuşanlar'da boy gösterdi. Adını ise En İyi Benim'de duyrumuştu. Zeynep Billur Uludağ 32 yaşında. Anaokulu öğretmenliği yapmasına rağmen daha sonrasında mimarlık eğitimi aldı ve iç mimarlık yapıyor. Bunun yanı sıra yaşadığı lüks hayat ve sahip olduğu ZBU plakalı araçlarla dikkat çekiyor. Instagram adresi @zeynepbilluruludagg'dır ve 60 bin civarında takipçisi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.