Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ'ın kim olduğunu duyunca şaşıracaksınız

Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ'ın kim olduğunu duyunca şaşıracaksınız
TV8 ekranlarında pazartesi günü yeni sezonuna merhaba diyen Doya Doya Moda'ya katılan yarışmacılar arasında Zeynep Billur Uludağ da vardı. Uludağ daha önce televizyonda izleyicilerle buluşan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Güzel yarışmacının kim olduğunu görünce inanamayacaksınız.

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile yeniden yayınlanmaya başlayan ve pazartesiden itibaren yeni sezonuna merhaba diyen Doya Doya Moda'da yine kombin rüzgarları esmeye devam ediyor. Başarılı yapımda yeni sezon yarışmacıları da merak konusuydu ve iki gündür bir hayli ilgi konusu haline geldiler. Özellikle de Zeynep. Güzel yarışmacı hakkında sosyal medyada çok sayıda kişi araştırmalada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalıştı, Instagram hesabı ve diğer sosyal medya hesaplarından takip edildi. Ancak kendisini daha önceden tanımayanlar kim olduğunu görünce şaşıracak.


Doya Doya Moda Zeynep kimdir?

Zeynep Billur Uludağ 32 yaşında. Anaokulu öğretmenliği yapmasına rağmen daha sonrasında mimarlık eğitimi aldı ve iç mimarlık yapıyor. Bunun yanı sıra yaşadığı lüks hayat ve sahip olduğu ZBU plakalı araçlarla dikkat çekiyor. Instagram adresi @zeynepbilluruludagg'dır ve 60 bin civarında takipçisi bulunmaktadır.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

Doya Doya Moda Zeynep bakın kim?

Güzel yarışmacı geride kalan sezonda Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katıldı. O hafta Maysa Hudaykulyyeva Kaya, Mehmet Aksoy, Bilge Kurt ve Oğuz Kızıklı'ya karşı verdiği mücadelede söylediği sözlerle gündeme oturdu. Bir rakibine "Gelsin evimde çalışsın, maaş vereyim" tepkisini gösterince adını binlerce kişiye duyurdu. Bu da sosyal medyada kendisine oldukça yüksek takipçi sayısı olarak geri döndü.


Aynı sezon içerisinde bu kez Hasan Can Kaya'nın milyonlara ulaşan gösterisi Konuşanlar'ın 58. bölümüne arkadaşları Esra ve Dilara ile katıldı.

Yıllar önce ise En İyi Benim'de uygun gelin adayı olarak müstakbel kayınvalide adayına karşı sınav verdi.

Güzelliği ile her geçen gün daha da konuşulan Zeynep Billur Uludağ'ın Doya Doya Moda'da şimdiden en çok etkileşim alan yarışmacılardan biri olduğunu görmek mümkün.

Ayrıca otomobil zevki ile de ön plana çıkan Uludağ'ın kendi ismini taşıyan plakalara sahip araçları var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.