Doya Doya Moda Zeynep Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Zeynep Topçu kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Dün başlayan yeni haftada yaşanan büyük şok sonrası ilk günü olan Arzu Zibaei diskalifiye edilmişti. Kemal Doğulu'nun açıklaması sonrasında İranlı güzelin yerine gelecek isim merak konusuydu. O yarışmacı Zeynep Topçu oldu. Peki, Zeynep Topçu kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Dün başlayan yeni haftada yaşanan büyük şok sonrası ilk günü olan Arzu Zibaei diskalifiye edilmişti. Kemal Doğulu'nun açıklaması sonrasında İranlı güzelin yerine gelecek isim merak konusuydu. O yarışmacı Zeynep Topçu oldu. Peki, Zeynep Topçu kimdir? Kilosu, bedeni, boyu, yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor..
 

Doya Doya Moda Zeynep Topçu kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada 6 rakibesi ile mücadele edecek olan Zeynep Topçu üniversite öğrencisi. 22 yaşında. Kendine yakıştığına inandığı salaş ve rahat ettiği kıyafetleri seçiyor. Onları takıları ve aksesuarları ile kombinliyor. Alışverişi ve stilini göstermeyi çok seviyor. Yarışmada kendisine güveniyor ve kolyeyi alabilmek için çok iddialı.

Doya Doya Moda Zeynep Topçu boyu : 1.73
Doya Doya Moda Zeynep Topçu kaç kilo : 86
Doya Doya Moda Zeynep Topçu kaç beden : 42 beden

Doya Doya Moda Zeynep Topçu 

Doya Doya Moda Zeynep Topçu 


 

Doya Doya Moda Zeynep Topçu Instagram hesabı

Bugünden itibaren yarışmada birincilik mcüadelesi verecek olan Zeynep Topçu'nun Instagram hesabı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.