Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ fırtınası esiyor

Doya Doya Moda'da Zeynep Billur Uludağ fırtınası esiyor
TV8'de yayınlanan bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da 4. hafta heyecanı sürüyor. Bugün final bölümünün yayınlanacağı haftada kazanan isim merak edilirken Zeynep Billur Uludağ dün elde ettiği bir birincilikle daha programa damga vurmayı başardı.

2022 yılının en trend renkleri, en şık kombinleri, nerede ve ne zaman nasıl giyilmeli? sorularının yanıtlanmaya çalışıldığı ve 7 kadın yarışmacının birincilik için yarışıldığı Doya Doya Moda'da rekabet devam ediyor. Pazartesiden bu yana süren amansız rekabette çarşamba günü birincilik elde eden Zeynep Billur Uludağ dün de yine zirrvede yer aldı. Güzel yarışmacı midiboy elbise şıklığı ile jüri karşısına çıktığı günde topladığı 19 puanla zirveye oturdu ve final etabı için büyük avantaj sağladı. Gün sonundaki puanlarına göre de kolye kazanıp kazanmayacağı belli olacak.

Toplamda 70 puana yükselerek hafta birinciliği için final etabına büyük favori olarak giren Zeynep Billur Uludağ dün siyah tercihi yaprı. Askılı ve uzun boylu bir elbise seçen başarılı yarışmacı, kolyesiyle eşleştirdiği kombiniyle kusursuza yakındı.

 

Jürinin yorumları

Gülşah Saraçoğlu: Çok klas bir kadın var karşımda. Çok beğendim. En sevdiğim elbise modelleirnden biridir. Hiçbir zaman moası geçmez. Evladiyelik dediğimiz parçalardan biridir.

Serdar Uzuntaş: Buna yalın şıklık diyorum. Çok şıksın.

Yasemin Yılmaz: Çok güzelsin. Siyah sana çok yakışıyor. Elbisenin formu çok güzel. Askıları olmasa daha da güzel olabilirdi ama böyle de güzel.

Uğurkan Erez: Proporsiyon olarak anlattıklarımı aynen uygulamışsın. Aferin kızım sana. Alkışlıyorum seni. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Harikasın.
 

zeynep billur uludağ doya doya moda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.