Emanet 12. bölüm izle | Tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Emanet 12. bölüm izle | Tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te yeni bir gün daha başlıyor. Geride kalan günün ardından bugün de soluksuz bir şekilde yolculuğuna devam eden dizide izleyiciler yaşananları anbean takip etti. Seher ve Yaman'ın giderek olgunlaşan ilişkisinin ne zaman başlayacağı merak konusu. İzleyemeyenler, kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Emanet 12. bölüm izle alternatifleri ve tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Biri teyzesi diğeri amcası... Seher ve Yaman'ın Yusuf savaşı sürüyor. Karakoldan çıktıktan sonra ifade için tekrar emniyete giden ikilinin başlarına hiç ummadıkları bir şey gelir.İş hayatında sorunlarla boğuşan Yaman diğer yandan hedeftdir. Rakipleri onu köşeye sıkıştırmak için her şeyi yapacaktır. Arabanın önüne atlayan adamın tuzak olduğunu anlayan Yaman, Seher'e inmemesini söyler ancak cevap olumsuz olur. Seher adamın başında beklerken bir anda beliren adam, Yaman'ı hedef alır. Seher  de kurşunun önüne atlar. Burada bölüm sona erdi ve Seher öldü mü? sorusunu soran çok kişi vardı. Cevabı buguün belli olacak. İzleyemeyenler, kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Emanet 12. bölüm izle alternatifleri ve tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 

Emanet 12. bölüm özeti

Emanet’te bu akşam Seher Yaman’ı korumak için onun önüne atlar ve yaralanır. Hiç beklemediği bu hamle karşısında şok olan Yaman ne yapacak? Yaman, kendisini kurtarmak için kurşunun önüne atlayan ve vurulan Seher’i kurtarmak için çırpınırken, kendisinden bile gizlediği sırlar açığa çıkmaya başlar. Ali, peşinde olduğu hırsızın kim olduğunu öğrenmiştir. Bu bilgi Kiraz’a hiç tahmin etmediği hatalar yaptırır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor..

emanet 13. bölüm fragmanı

emanet 12. bölüm izle


emanet 11. bölüm fragmanı

emanet 10. bölüm fragmanı

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti

Emanet 12. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.