Emanet 31. bölüm fragmanı - Yeni bölümde neler olacak?

Emanet 31. bölüm fragmanı - Yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te bir akşam daha geride kaldı ve 6. hafta sona erdi. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana belki de en çok ilgi gören bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan yapımın yeni haftasında neler yaşanacağı da merak konusu haline geldi. Peki pazartesi günü neler olacak? Emanet 31. bölüm fragmanı haberimizde.

Yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Emanet'te her geçen gün heyecan daha da artıyor. Gürbüz'ün adamları tarafından tabuta gömülen Seher'in yaşayıp yaşamayacağı merak konusuydu. Yeni bölümde bu soru yanıtını buldu. Yaman, sevdiği kadın için derhal toprak başına gitti ve kürek ile orayı boşaltarak Seher'i çıkardı. Bu adım da ikilinin aşkı için dönüm noktalarından biri oldu. Peki, Emanet 19 Ekim Pazartesi yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 31. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

 

Emanet 30. bölümde neler oldu?

Yeni haftanın dördüncü bölümü de nefes kesti. Yaman, Gürbüz'den özür diledikten sonra Seher'in tabuta itildiğini görünce şoke olmuş ve onu kurtarmak adına mücadele vermişti. Gürbüz'ün deposunun bulunduğu yere giden Yaman'ın zamanla savaşı başladı. Toprak altında her an ölüme giden Seher'i tamzamanında kurtaran Yaman, istediğini almıştır. Sevdiği kadın nefes almaya başladığı ilk anda ona sarılmıştır. Ali ve Kiraz'ın aşkına doğru gidilen bir akşam daha geride kaldı. Daha önce Fırat'a kararını sorgulaması yönünde dertlerini anlatan Ali, Begüm ile ayrılık kararı mı alacaktı? Bilindiği üzere Begüm annesinin kanser olduğu bahanesi ile evlenme konusunda Ali'yi nikah masasına oturmaya ikna etmişti. Ayrıca Sıla Türkoğlu'nun bugünkü oyunculuğu izleyenlerden tam not aldı. Emanet yeni bölümü ile yarın Kanal 7'de.



emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


Dizinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.