Emanet 33. bölüm izle [21 Ekim Çarşamba] - Tek parça, Youtube ve Dailymotion izle

Emanet 33. bölüm izle [21 Ekim Çarşamba] - Tek parça, Youtube ve Dailymotion izle
Karamel Yapım imzasıyla Kanal 7 ekranlarındaki yerini almaya devam eden Emanet, yeni bölümü ile yayınlandı. Yaman ve Seher arasındaki ilişkinin her geçen gün daha da iyiye gittiği dizide bir akşam daha geride kaldı. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Emanet 33. bölüm izle - 21 Ekim Çarşamba tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Baş rollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın oynadığı Emanet'te yeni bir bölüm heyecanı daha Kanal 7 ekranlarına taşınıyor. Yusuf için karşı karşıya gelen Yaman ve Seher'in birlikte devam eden aşk yolculuklarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Evden kaçan Ziya'nın akıbeti merak konusudur ve Yaman, ağabeyi için endişelenmektedir. Morg için gelen telefon konağı da üzer. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Emanet 33. bölüm izle - 21 Ekim Çarşamba tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.


 

Emanet 33. bölüm özeti

Dizinin ilk bölümlerinde Kevser'i evin üst katından aşağı atan İkbal, bu gerçeğin ortaya çıkmaması için çok çaba göstermiştir. Ziya ise olanlara tanıklık ettiği için bu anı unutamaz. Ancak ona da İkbal, yalnız kalabileceğini söyleyerek korku verdiği için Ziya sessiz kalır. Ta ki gördüğü rüyaya kadar. Ardından İkbal'e bağıran Ziya, Yaman'ın telefonunda Seher'in mezara itildiğini de görünce endişeye kapılır. Onun da öleceğinden korkar. Bu andan sonra da evden gider. Yaman ağabeyini bulmak için seferber olur. Bu sırada emniyetten ceset tespiti için morga gelmeleri yönünde bir telefon açılır. Yayınlanan yeni fragmanda ise Ziya'nın yaşadığı ortaya çıkıyor. Ancak gerçekleri Yaman'a söyleyecek mi orası soru işareti. Emanet yeni bölümü ile bu akşam Kanal 7'de.

emanet 34. bölüm fragmanı
 
emanet 33. bölüm fragmanı

emanet 27. bölüm fragmanı


emanet 27. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm izle
 

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle



Emanet 22. bölüm fragmanı


emanet 21. bölüm izle

emanet 20. bölüm fragmanı

emanet 20. bölüm fragmanı



emanet 19. bölüm fragmanı


emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 19. bölüm fragmanı

emanet 14. bölüm fragmanı

emanet 13. bölüm fragmanı

emanet 12. bölüm izle


emanet 11. bölüm fragmanı

emanet 10. bölüm fragmanı

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti

Emanet 33. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.