Emanet 49. bölüm fragmanı izle - Yarın neler yaşanacak?

Emanet 49. bölüm fragmanı izle - Yarın neler yaşanacak?
Karamel Yapım imzasıyla Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Yemin'in yeni bölümü de sona erdi. Yine izleyenleri televizyon başına kilitlendiği bir akşamın ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Peki, yarın neler yaşanacak? Emanet 49. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Emanet'te her geçen gün yepyeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yusuf'un sosyal hizmetlerden kaçmasının ardından Yaman'ın onu kaçırması ve kimsenin bilmediği bir yere götürmesiyle birlikte bundan sonra olacaklar da sabırsızlıkla beklenmeye başladı. Ayrıca Ali ve Kiraz, Osman Amca'nın ölümü sonrası birbirlerine daha da sıkı sıkı sarılacak gibi gözüküyor. Peki yarın neler olacak? Emanet 49. bölüm fragmanı haberimizde.

Emanet 48. bölümde neler oldu?

Emanet’te bu akşam seyirciler ekran başına kilitlendi. Çünkü 10. haftanın üçüncü bölümü televizyondaki yerini aldı ve Yaman ile Seher'in Yusuf konusundaki sınavında bir gün daha nefes kesti.  Yaman, Seher'den habersiz olarak Yusuf'u yurt dışına kaçırmak ve yanına da tüm parasını almak için Nedim'e talimat verdi. Tüm bunlar yaşanırken Seher'in hiçbir şeyden haberdar olmaması gerekiyordu ama kendisi bu konuşmalara kulak misafiri olunca kıyamet koptu. Diğer yandan Seher ve İkbal de Yaman'ın istediklerini yapmaması adına her şeyi planlamaktadırlar. Ama başarılı olup olmayacakları merak konusudur. Sultan Hala ise Kiraz'dan kurtulmak için Mühittin kozunu oynar. Kiraz bu girdaptan nasıl çıkacaktır? Ali ne yapacaktır? Hepsi ve daha fazlası Emanet'in yeni bölümünde. Emanet hafta içi 19:00'da Kanal 7 ekranlarında.




emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


Dizinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.