Emanet 69. bölüm özeti ve fragmanı - 10 Aralık Perşembe yeni bölümde neler yaşanacak?

Emanet 69. bölüm özeti ve fragmanı - 10 Aralık Perşembe yeni bölümde neler yaşanacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te hafta ortası geride kaldı. Pazartesiden bu yana devam eden yapımda yeni hafta izleyenleri zaman zaman sevindirse de bazen de üzdü. Yaman ve Seher yeniden barış yoluna gidecek mi? Ali ve Kiraz arasındaki iş konusunda neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası için hazırladığımız Emanet 69. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Emanet dizisinde heyecan sürüyor. Yusuf etrafında başlayan hikayelerinde Yaman ve Seher'in neler yaşayacağı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Kısa süre önce el sıkışarak anlaşma yapan ikili yeniden karşı karşıya. Sebebi ise konağa gelen müzik öğretmeni Ozan. Onun varlığın katlanamayan Yaman, Nedim vasıtasıyla yine yapacağını yapacaktır. Şüpheleri vardır ve hemen araştırmalara başlar. Bundan sonra olacaklar için amacı önlem almaktır. Yusuf ve Seher'i korumak istemektedir. Ancak bu istek beklenmedik bir tavırı da beraberinde getirir. Peki yarın neler yaşanacak? Emanet 69. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Emanet 69. bölüm

Seher, kendisini ve Yusuf'u Ozan'dan uzak tutmak isteyen Yaman'a karşı sinirlidir. Daha önce yaptıkları sözlü anlaşmayı bu kez kağıda dökmek ister. Yaman ise tavrında nettir ve sinrili bir konuşma yaptığını gördüğü Ozan'ı Nedim vasıtasıyla takibe aldırır. Ozan ise hiç beklenmedik bir şekilde Seher'in odasına kalem şeklinde kamera yerleştirerek onu izlemeye başlar. Geçirdiği rahatsızlık için psikiyatr Erhan Bey sürekli onu arar ama hep terslenir. Diğer taraftan Kiraz iş arama macerasındaki ilk girişiminden başarısızlıkla ayrılır ancak o da pes etmez. Ali'ye çalışmak istediğini anlatır. Begüm ve Sultan Hala da Kiraz'ı göndermek için fırsat kollar. Hepsi ve daha fazlası yarın Emanet'in yeni bölümünde.



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


Dizinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.