Emanet 7. bölüm izle | Emanet tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Emanet 7. bölüm izle | Emanet tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Geçen hafta başladığı yayın hayatında önemli bir izleyici kitlesine ulaşan Emanet, 7. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Seher ve Yaman'ın Yusuf için verdikleri mücadelede bu kez aynı safı tutmaları yeni bir aşkın da habercisi mi olacak? Emanet 7. bölüm izle ve Emanet 7. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'de yayınlandığı bölümlerle adından söz ettiren Emanet'te Yaman ile Seher'in hikayesi de şekilleniyor. Son olarak Yusuf'un kaybolmasının ardından aynı safta yer alan ikili, küçük çocuğu bulabilmek adına mücadele verdi. Yusuf'u hareketsiz ve yerde yatarken bulan Seher, paniğe kapıldı ve ağladı. Yaman ise metanetini korumaya çalıştı. Ancak sonrasında tehditkar kimliğine geri döndü. Bugün yeni bölümü ile yayınlanacak olan dizi yine ilgiyle izlenecek. Emanet 7. bölüm izle ve Emanet 7. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

Emanet 7. bölüm özeti

Emanet’te bu akşam Yaman ve Seher uzun uğraşlar sonucunda Yusuf’a ulaşır. Yusuf’un kıpırdamadan yattığını gören ikili ne yapacak? Yusuf’un hareketsiz bedeni Yaman ve Seher’i şok etmiştir. Canları pahasına korumak için kendilerine söz verdikleri yeğenlerini kurtarmayı başarabilecekler midir? Ali’nin kendisini tanıdığını anlayan Kiraz’ın artık saklanacak bir yeri kalmamıştır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

emanet 8. bölüm özeti



emanet 7. bölüm özeti ve fragmanı


emanet 6. bölüm özeti


 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir
 

Emanet 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi olarak ekranlardaki yerini alan Emanet'in bir sonraki gün yayınlanacak olan bölümü de merakla bekleniyor. Emanet'in 8. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 7. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Emanet 8. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



Emanet 7. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Emanet. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.

 

Emanet oyuncuları

Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay.

 

Emanet 7. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.