Emanet 71. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Aralık Pazartesi yeni bölümde neler yaşanacak?

Emanet 71. bölüm özeti ve fragmanı - 14 Aralık Pazartesi yeni bölümde neler yaşanacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te yeni hafta başlıyor. Yaman ve Seher arasındaki Yusuf mücadelesinde Ozan krizinin patlaması sonrasında konakta neler yaşanacağı da ilgiyle bekleniyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 71. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden Emanet'te 15. hafta başlıyor. Ali ve Kiraz'ın Osman Amca'dan sonra daha da güçlenen bağı onları bir arada tutmaya yetecek mi yoksa Begüm ayırabilecek mi? Bu sorunun cevabı sabırsızlıkla bekleniyor. Sultan Hala'yı da aracı olarak kullanan Begüm'ün planları daha bitmemiştir. Kiraz, işe başladığı imalathanede kötü bir olayla karşılaşır ve yeniden başını derde sokacak bir işe kalkışır. Ancak buna da sessiz kalmaması izleyiciler tarafından alkışla karşılandı. Kadına şiddeti işleyen dizide Kiraz'ın cesur davranışı çok sevildi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Emanet 71. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. 

Emanet 71. bölüm özeti

Yusuf'u kurtaran Ozan Seher'in kalbini kazanmıştır. Yaman ise öfkesinden çıldırır. Yusuf'u ölümle burun buruna bırakan olayın hemen araştırılmasını söyler Cenker'e. Kiraz, iş yerinde kocasından şiddet gören kadını koruduğu için dayak yemekler burun burunadır ama kurtulur. Kadın, kocasına para vererek onu gönderir ancak tehlike geçmemiştir. Asıl olay şimdi başlıyordur. Akşam yemeğine kalan Ozan, Yaman için hala bir tehlikedir. Ancak Yusuf için yaptığını değerli olarak görür. Bunu da kendisine söyler. Zeytindalı uzattığı zannedilse de içi yangın yeridir. Ziya durgundur. Bildiği şeyler olabilir ve bu sebeple sessiz kalabilir. Konakta yeni gelişmeler ekranlara gelmeye devam edecek. Hepsi ve daha fazlası Emanet'in 71. bölümünde.



emanet 32. bölüm fragmanı

emanet 26. bölüm fragmanı

emanet 25. bölüm izle

emanet 25. bölüm fragmanı

emanet 24. bölüm izle

emanet 23. bölüm izle

emanet 24. bölüm fragmanı

emanet 22. bölüm izle

emanet 23. bölüm fragmanı izle

emanet 12. bölüm izle

emanet 11. bölüm fragmanı



emanet 8. bölüm özeti


Dizinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum