Emanet 8. bölüm izle

Emanet 8. bölüm izle
Geçen hafta başladığı yayın hayatında önemli bir izleyici kitlesine ulaşan Emanet, 8. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Seher ve Yaman'ın konakta devam edecek hikayelerinde yaşanacak her şey merak konusu! Emanet 8. bölüm izle ve Emanet 8. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Yayın hayatına yeni başlamasına rağmen iddiasını gösteren ve elde ettiği izlenme oranlarıyla adından söz ettiren Emanet'te bir bölüm daha yayınlandı. Seher ve Yaman'ın hikayesinde devam eden hikaye İkbal ve Zuhal'i huzursuzlandırır. Onları ayırmak ve Seher'i evden yollamak için her şeyi yapacaklardır. Bunun için de gözlerini kırpmayacaklardır. Emanet 8. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


Emanet 8. bölüm Youtube izle

Kanal 7 diğer birçok kanala göre izleyicilerini dizilerini izlemesi konusunda pek yormuyor. Yayınladığı her diziye bu konuda önem veriyor ve her bölümü Youtube üzerinden yayınlıyor. Fragmanlar da yeni bölümlerin hemen ardından çok bekletilmeden yayınlanıyor. Emanet'in eski ve yeni tüm bölümlerini hem Kanal 7'nin hem de Kanal 7 Dizileri kanalında izleyicilerle buluşuyor.

emanet 9. bölüm fragmanı ve özeti

emanet 8. bölüm özeti

Emanet 8. bölüm Kanal 7 ve izle7.com izle

Kanalın dizilerini izleyebilmek için iki yol daha var. Geride kalan iki sezonunda Yemin'de olduğu gibi Emanet de izleyicilerle gün içerisinde tekrar bölümleriyle buluşuyor. Diğer yandan yine kanalın video platformu izle7.com da hem yeni bölümleri hem de fragmanları izleyicilerle buluşturuyor. Emanet severlerin diziyi izleme konusunda hiçbir sıkıntısı, üye olma ya da ücret ödeme sorunu olmuyor.

 

Emanet dizisinin konusu

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle 07 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

sıla türkoğlu fotoğrafları

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.