Emanet dizisi Kiraz kimdir? Gülderen Güler kimdir? Kaç yaşında ve oynadığı diziler

Emanet dizisi Kiraz kimdir? Gülderen Güler kimdir? Kaç yaşında ve oynadığı diziler
Kanal 7 ekranlarında başlayan Emanet dizisinde Kiraz rolüne hayat veren Gülderen Güler merak konusu oldu. Son dönemdeki güzel oyunculardan biri olan Güler ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, Emanet dizisi Kiraz kimdir? Gülderen Güler kimdir? Kaç yaşında ve oynadığı diziler haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Emanet'te dün ikinci hafta geride kaldı. Dizide en dikkat çeken karakterlerin başında Kiraz geliyor. Osman Amca'nın daha önce görev yaptığı yerde yaşayan ve onu tanıyan Kiraz, abisinden kaçtığı için evinde kalmaya başlamıştır. Hikayesi de buradan itibaren yazılıyor. Geldiği gece Osman'ın yeğeninin başına odunla vuran Kiraz hem ağabeyi hem de polisler tarafından aranıyor. Ancak Osman Amca bu kez Kiraz'ın kılığını değiştiriyor. Peki, Emanet dizisinin Kiraz'ı, Gülderen Güler kimdir? Detaylar haberimizde.



Emanet dizisi Kiraz kimdir?

Ağabeyinin istediği adamla evlenmeyip kabul etmemesinin ardından polise hırsız olarak şikayet ettiği Kiraz, İstanbul'a kaçmıştır. Öğretmeni Osman'dan yardım ister ve o da kabul eder. Ancak bir sıkıntı daha vardır. Eve geldiği gece Ali'yi hırsız zanneden Kiraz, başına odunla vurur ve İstanbul polisinin de aradığı şüpheliler arasına girer. Bu durumun fark edilmemesi için plan yapan Osman, Kiraz'ın kıyafetlerini değiştirir, başını kapatır ve daha önce Sürahi Nine'de gördüğümüz şekilde bir gözlük takar. Saf, temiz düşünceli ve dünyaya toz pembe bakan bir gençtir aslında Kiraz. Ancak olaylar onu bu noktaya getirmiştir. İlerleyen bölümlerde Ali ile aşk yaşaması da muhtemeldir.

emanet kiraz gülderen güler fotoğrafları
 


Gülderen Güler kimdir?

Henüz 21 yaşında olan genç oyuncu Gülderen Güler 1999 tarihinde doğmuştur. İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Başkent İletişim Akademisi'nde temel oyunculuk eğitimi aldı. Kilosu 54'tür. Boyu ise 1.65'tir. Başak burcudur. Göz rengi mavidir. Sevgilisi yoktur.

gülderen güler
 


Gülderen Güler oyadığı diziler ve filmler

Emanet dizisinde Kiraz rolünü canlandıran Gülderen Güler'in oynadığı yapımlar da merak edilmektedir. Kiraz hangi dizilerde ya da filmlerde oynadı? Cevabı aşağıda yer almaktadır.

  • Emanet – 2020
  • Hashtag – 2020
  • Kalk Gidelim (Behice) – 2019
  • Aşk ve Mavi (Sevda Göreçki) – 2016


gülderen güler

 

Emanet dizisi Kiraz (Gülderen Güler) Instagram hesabı

Genç oyuncu milyonlarca kişi gibi Instagram hesabına sahiptir. Burada da binlerce takipçisi bulunmaktadır. Yayınladığı fotoğraflarla takipçilerinden tam not almaktadır. Her geçen gün adını daha da fazla duyuracak gibi gözüken Güler'i @gulderenguler profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum