Emanet dizisi Yaman'ın annesi kimdir? Gökçen Derbeder kimdir, yaşı ve Instagram hesabı

Emanet dizisi Yaman'ın annesi kimdir? Gökçen Derbeder kimdir, yaşı ve Instagram hesabı
Kanal 7'de kısa süre önce yayınlanmaya başlayan günlük dizi Emanet her geçen gün daha fazla kişi tarafından izlenmeye devam ediyor. Dizide Yaman'ın annesi karakterini oynayan isim de merak konusu haline geldi. Bu rolü canlandıran isim ise Gökçen Derbeder. Peki, Emanet dizisi Gökçen Derbeder kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Karamel Yapım imzasıyla izleyicilerin karşısına çıkan Emanet'te heyecan devam ediyor. Yusuf için mücadele veren Yaman ve Seher'in hikayesinin anlatıldığı dizi şimdiden önemli oranlar elde etmeyi sürdürüyor. Dizi yayınlanmaya başladığı günden bu yana neredeyse her bölümde yer alan bir karakter var: Yaman'ın annesi.. Kendisi hakkında birçok kişi bilgi toplamak üzere internette araştırmalar gerçekleştiriyor ve detayları öğrenmek istiyor. Peki, Emanet dizisi Yaman'ın annesi kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.


 

Gökçen Derbeder kimdir?

Tiyatro oyuncusu olan Gökçen Derbeder konservatuar sınavına hazırlanıyor. Tiyatro ve oyunculuk eğitimi almakla birlikte bu iki bölümü okumak için hazırlıklarını sürdürüyor. Sevgilisi var. Burcu ikizler. 3 senedir kamera önü tecrübesi bulunuyor. Modellik de yapmak istiyor. Daha önce kendisini Kuaförüm Sensin'de izledik. Beste Tezcan, Emine Sağır ve Dilan Şahin'in modellik yaptığı haftada yarıştı. Instagram hesabı @gokcendrb'dir.


kuaförüm sensin gökçen derbeder fotoğrafları


 

Emanet Yaman'ın annesi kimdir?

Yaman dizide zaman zaman annesini hatırlar ve eski günlere geri dönmeyeceğini, güçlü kalması gerektiğini aklında tutar. Bu sebeple annesi çok önemlidir. Kendisi ve kardeşleri ile babasını bırakarak kendine yol çizen bir kadın olarak gördüğü annesi hep zayıf noktası oldu. Yine de kadınlara hiçbir zaman güvenilmemesi gerektiğini kendi kendine söyledi. Yusuf'a da öğretti. Ama Seher karşısında bu söze ne kadar sadık kalabilecek ilerleyen günlerde göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.