Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir?
Kanal 7'nin yeni dizisi Emanet bugünden itibaren yayın hayatına başlıyor. İzleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi artık kanalın Yemin'den sonraki günlük yapımı olacak. Reytingleri de merak konusu olan dizinin oyunucları hakkında da bilgi edinilmek isteniyor. O isimlerden biri de Yaman. Yani Halil İbrahim Ceyhan. Peki, Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir? İşte detaylar...

Kanal 7'nin yeni dizisi Emanet bugünden itibaren yayın hayatına başlıyor. İzleyicilerin karşısına çıkacak olan dizi artık kanalın Yemin'den sonraki günlük yapımı olacak. Reytingleri de merak konusu olan dizinin oyunucları hakkında da bilgi edinilmek isteniyor. O isimlerden biri de Yaman. Yani Halil İbrahim Ceyhan. Peki, Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan kimdir? Yakışıklılığı ile şimdiden adından söz ettiren ve binlerce kişiyi ekranlara kilitlemesi beklenen oyuncu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.
 


Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

2007 yılında yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Gelecek Vaad Eden Erkek Model seçilen Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında profesyonel müzik hayatına başlamış ve  Suat Aydoğan ile çalışmaya başlamıştır. 2007 yılından ilk single çalışması olan Kaybettim’i çıkaran Halil İbrahim Ceyhan  Yotube de tam ismini değil Halil İbrahim ismini kullanmaktadır. Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkısı sözü veren Halil İbrahim Ceyhan 10 parmağında 10 marifet bir adamdır ve söz yazarlığı ve şarkıcılığın yanında modellik mankenlik ve oyunculuk da yapmaktadır. 2019 da Kendini Bana Bırak isimli şarkısı ile Youtube da milyoınlarca dinlenen Halil İbrahim Ceyhan  ilk oyunculuk deneyimini ise Hemen Döneriz isimli 2019 yapımı filmde yer alarak yaşamıştır. Oyunculuk eğitimlerini tamamlayan Halil İbrahim Ceyhan Kanal 7’de yer alan Emanet dizisinde başrolde yer alacaktır. Emanet dizisi nisan ayında günlük dizi olarak Kanal 7 ekranlarında olacak. Daha önce başrol deneyimi yaşamayan Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisinde Yaman karakteri ile yer alırken partneri ise daha önce Yemin dizisinde yer alan ve dizi de Suna karakteri ile yer alan Sıla Türkoğlu oldu. Sıla Türkoğlu Emanet dizisinde ise Seher karakteri ile yer alacaktır.

halil ibrahim ceyhan emanet yaman

 

Emanet Dizisi Yaman Kim?

Emanet dizisinde Yaman karakteri ile yer alacak Halil İbrahim Ceyhan dizide başarılı bir iş adamına hayat verecek. Bazen çok sert olabilen Yaman gerçekte ise yumuşak kalpli bir adamdır ancak yaşadıklarından sonra kalbini yumuşatmamayı zor da olsa öğrenmiştir. Yaman 30’lu yaşlarda ve bekardır.

gülay özdem fotoğrafları

gülay özdem kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.