Emanet dizisinde şoke eden anlar! Köpeği tehdit ve korku aracı olarak kullandılar

Emanet dizisinde şoke eden anlar! Köpeği tehdit ve korku aracı olarak kullandılar
Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun baş rollerinde oynadığı Emanet dizisi pazartesi günü yayın hayatına başladı. Yapım kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi ancak bazı sahneler tepki de çekti. Dizide son iki bölümdür 'Faça' isimli doberman cinsi köpek, tehdit ve korku amacıyla kullanılıyor.

Kanal 7'nin Yemin'de yakaladığı başarı sonrasında devamını getirmek istediği ve Karamel Yapım ile çalıştığı Emanet, pazartesi gününden bu yana izleyicilerin karşısına çıkıyor. DÜn yayınlanan bölümle birlikte ilk haftası geride kalan dizide heyecan giderek artıyor. Yaman ve Seher'in hikayesinin nerede ve nasıl şekilleneceği merak konusu olurken tepki çeken bazı sahneler de yayınlanıyor. Hem de üst üste.

 

Köpek tehdit aracı mı?

Yeğenleri Yusuf için karşı karşıya gelen Seher ve Yaman'ın savaşında şiddet giderek artıyor. Çarşamba günü 3. bölümü yayınlanan dizide bir gemiye götürülen Seher, halata bağlanarak sallandırılmış ve hatta denize sokulmuştu. Ardından vazgeçtiği zannedilerek peşini bıraktılar ancak Seher kararlıydı ve konağa tekrar geldi. Bu kez kazan dairesine kapatıldı. Yaman da Faça ismini verdiği doberman cinsi köpeğini Seher'in karşısına dikti. Onu bir tehdit ve korku mekanizması olarak kullanan Yaman, acımasız tavrı ile de eleştirilerin odağı oldu. Sosyal medyada birçok yorum yazıldı. Dün yayınlanan 5. bölümde yine aynı sahne vardı. Kaybolan Yusuf'un nerede olduğunu öğrenmek isteyen Yaman, Seher'in üstüne doğru tuttuğu köpeğini uzun süre geri öekmedi.


Benzer karakterler!

En çok izlenen günlük dizi olarak kabul edilen Yemin ile Emanet'in senaryosundaki bazı karakterler de dikkat çekiyor. Baş rol oyuncusu Yaman, zengin bir iş adamı. Karşısındaki kişi ise ekonomik durumu sınırlı genç bir kız. Bunu Yemin'de de görmüştük. Reyhan, imkanları kısıtlı bir ailenin kızı olarak konağa gelmişti. Sonrasında ise Emir ile birbirlerine aşık olmuşlardı. Evde bulunan hizmetçiler de benzerlik gösteiryor. Adalet ile Melike, Neslihan ile de Nigar'ın karaktersitik özellikleri hemen hemen aynı gibi. Emanet yeni haftasından itibaren izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.