Emanet oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın 11 yıl önceki videosu ortaya çıktı: 'Sen gerçek misin diye...'

Emanet oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın 11 yıl önceki videosu ortaya çıktı: 'Sen gerçek misin diye...'
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile kısa sürede izleyicilerin kalbinde yer edinen Emanet'te heyecan tüm hızı ile sürüyor. Dizinin baş rol oyuncularından Halil İbrahim Ceyhan ise yakışıklılığı ile ilgi odağı haline gelirken 11 yıl önce Ece Erken'in konuğu olduğu programda söylediği sözlerle yeniden adından söz ettirecek gibi gözüküyor.

Sıla Türkoğlu ile birlikte Emanet dizisinin baş rol oyuncularından biri olan Halil İbrahim Ceyhan, Yaman rolü ile adından her geçen gün daha da fazla söz ettirmeyi sürdürüyor. Zengin bir iş adamı olan Yaman'ın yalnız dünyasına adeta bomba etkisi yaratan Seher'e karşı mücadelesini canlandıran yakışıklı oyuncu 2007 Best Model Of The World Turkey- Gelecek vaad eden erkek seçilmişti. Ceyhan'ın, 2009'da katıldığı Mavi Şeker programında Ece Erken'e verdiği cevaplar yeniden gündem oldu.


Sen gerçek misin?

İbrahim Ceyhan bugün konuk olduğu "Mavi Şeker" programında kızların kendisine "Sen gerçek misin?" diyerek laf attıklarını belirtirken hayatında kimse olmadığını söyledi... Ceyhan, Ece Erken'in "Cenk Eren evlenince evimin erkeği olacağım diyor sen evlenirsen düşüncen nedir?" sorusuna "Kariyerim önce gelir.." diyerek yanıt verdi...

Halil ibrahim ceyhan emanet


 

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

2007 yılında yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Gelecek Vaad Eden Erkek Model seçilen Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında profesyonel müzik hayatına adım atmış ve Suat Aydoğan ile çalışmaya başlamıştır. 2007 yılından ilk single çalışması olan Kaybettim’i çıkaran Halil İbrahim Ceyhan  Yotube de tam ismini değil Halil İbrahim ismini kullanmaktadır. Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkısı sözü veren Halil İbrahim Ceyhan 10 parmağında 10 marifet bir adamdır ve söz yazarlığı ve şarkıcılığın yanında modellik mankenlik ve oyunculuk da yapmaktadır. 2019 da Kendini Bana Bırak isimli şarkısı ile Youtube da milyoınlarca dinlenen Halil İbrahim Ceyhan  ilk oyunculuk deneyimini ise Hemen Döneriz isimli 2019 yapımı filmde yer alarak yaşamıştır. Oyunculuk eğitimlerini tamamlayan Halil İbrahim Ceyhan Kanal 7’de yer alan Emanet dizisinde başrolde yer alacaktır. Emanet dizisi nisan ayında günlük dizi olarak Kanal 7 ekranlarında olacak. Daha önce başrol deneyimi yaşamayan Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisinde Yaman karakteri ile yer alırken partneri ise daha önce Yemin dizisinde yer alan ve dizi de Suna karakteri ile yer alan Sıla Türkoğlu oldu. Sıla Türkoğlu Emanet dizisinde ise Seher karakteri ile yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.