Emanet severlere şok haber! Emanet dizisi ne zaman başlayacak?

Emanet severlere şok haber! Emanet dizisi ne zaman başlayacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'in bir süredir yayınlanmaması seyircilerini üzmüştü. Yapım ile ilgili paylaşılan son bilgiler ise izleyenleri şoke etti.

BURAK ZİHNİ - Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Emanet, hafta içi her gün seyircilerin karşısına çıkıyordu. Beş gün boyunca yaşanan gelişmelerin anbean takip edildiği yapımda son olarak Nana ve Yaman'ın her geçen an yakınlaşması herkesi sevindirmişti ancak üzücü bir haber geldi. Dizi bir süre yayınlanmadı. Bunun üzerine de binlerce kişi araştırmalarda bulunarak ne zaman başlayacağı konusunda bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Emanet dizisi nezaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Yemin'in kaderini yaşadı

Baş rollerinde Halil İbrahim Ceyhan ve Nana Stambolishvili'nin oynadığı Emanet'te Yaman, Nana ile birlikte başladığı yolculukta ona giderek ısınmış ve duygu beslemeye başlamıştı. Ancak Nana farklı birisi ile evlenmeye karar vermişti. Buna karşı çıkmak ve engellemek isteyen Yaman da peşinden gitmişti. Yayınlanan son bölümden sonra dizinin yayınlanmaması izleyicileri meraklandırmıştı. Kanak 7 ekranlarında yayın hayatına devam edecek Emanet artık sadece hafta sonu günlerinde izleyicilerke buluşacak. Yeni bölüm ise 29 Nisan'da Kanal 7'de olacak. Aynı durumu daha önce yine milyonlara ulaşan Yemin yaşamış, o dönem başlayan Emanet günlük dizi olark yoluna devam ederken Yemin haftaa sonuna çekilmişti.


 

İzleyicilerden tepki

Emanet sadecee Türkiye'de değil dünyanın birçok ülkesinde izleyici kitlesine sahip. Hal böyle olunca sosyal medya hesaplarına yorum yağdı. Birçok kişi kararı eleştirerek bunun yanlış olduğunu savundu. Yorumlardan bazıları şu şekilde;

emanet-dizisi-yorum-3emanet-dizisi-yorum-2emanet-dizisi-yorumemanet-dizisi-yorum-4


 

Emanet oyuncu kadrosu ve künye

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın-Emin Çakır
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Nana Stambolishvili, Berat Rüzgar Özkan, Melih Özkaya, İpek Arkan, Sevda Karabulut, Ferda Işıl, Hülya Aydın, Ömer Gecü, Burhan Ökmen, Binnaz Ekren, Oğuz Yağcı, Zeynep Naz Eyüboğlu, Mehmet Ali Aslan, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Erman Ersoy, Merdan Kardan, Seda Dadaşova
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.