Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan fotoğraflarıyla Instagram'ı salladı!

Emanet'in Yaman'ı Halil İbrahim Ceyhan fotoğraflarıyla Instagram'ı salladı!
Pazartesi günü yayın hayatına başlayan ve Kanal 7'nin bu sezon boyunca akşam saatlerinde izleyicisyle buluşacak olan Emanet'in baş rol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan, Instagram'daki fotoğrafları ile de adından söz ettiriyor. Yakışıklı oyuncu, sahip olduğu binlerce takipçisine yayınladığı her fotoğrafla yüksek sayıda etkileşim elde ediyor.

Yemin ile yakaladığı başarıyla adını yurt dışında da duyuran Kanal 7, bu sezon yaptığı bir atakla yeni bir yapımı daha ekranlara sundu. Yemin'in yayınladığı saatte artık Emanet isimli dizi izleyicisiyle buluşmaya başladı. Dizide Yusuf'un teyzesi Seher ile ağabeyinin emaneti için korakor bir mücadeleye giren, gözü pek ve lafını esirgemeyen Yaman'ın hikayesi anlatılyor. Yaman rolünü canlandıran isim ise Halil İbrahim Ceyhan. Yakışıklı oyuncu, sahip olduğu Instagram hesabında binlerce takipçiye sahip.

 

Ekranların yeni yüzü Instagram'ı salladı!

Geride kalan iki sezonda Gökberk Demirci'yi dizi sektöründe ön plana çıkaran Kanal 7'nin yeni jönü Halil İbrahim Ceyhan oldu. Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizide yakışıklılığı ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncunun adı pazartesiden bu yana çok sayıda kişi tarafından araştırıldı. Fotoğrafları da Instagram hesaplarında beğenildi ve etkileşim yağdırıldı. Bu performansı devam ettiği takdirde Halil İbrahim Ceyhan'ın adını milyonlara ezberletmesi bekleniyor. Instagram hesabı ise @halilibrahimceyhn'dır.


halil ibrahim ceyhan

 

Halil İbrahim Ceyhan Kimdir?

2007 yılında yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Gelecek Vaad Eden Erkek Model seçilen Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında profesyonel müzik hayatına başlamış ve  Suat Aydoğan ile çalışmaya başlamıştır. 2007 yılından ilk single çalışması olan Kaybettim’i çıkaran Halil İbrahim Ceyhan  Yotube de tam ismini değil Halil İbrahim ismini kullanmaktadır. Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkısı sözü veren Halil İbrahim Ceyhan 10 parmağında 10 marifet bir adamdır ve söz yazarlığı ve şarkıcılığın yanında modellik mankenlik ve oyunculuk da yapmaktadır. 2019 da Kendini Bana Bırak isimli şarkısı ile Youtube da milyoınlarca dinlenen Halil İbrahim Ceyhan  ilk oyunculuk deneyimini ise Hemen Döneriz isimli 2019 yapımı filmde yer alarak yaşamıştır. Oyunculuk eğitimlerini tamamlayan Halil İbrahim Ceyhan Kanal 7’de yer alan Emanet dizisinde başrolde yer alacaktır. Emanet dizisi nisan ayında günlük dizi olarak Kanal 7 ekranlarında olacak. Daha önce başrol deneyimi yaşamayan Halil İbrahim Ceyhan Emanet dizisinde Yaman karakteri ile yer alırken partneri ise daha önce Yemin dizisinde yer alan ve dizi de Suna karakteri ile yer alan Sıla Türkoğlu oldu. Sıla Türkoğlu Emanet dizisinde ise Seher karakteri ile yer alacaktır.



halil ibrahim ceyhan

halil ibrahim ceyhan

halil ibrahim ceyhan

halil ibrahim ceyhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum