En Hamarat Benim Aleyna kimdir? Aleyna Şener Instagram hesabı

En Hamarat Benim Aleyna kimdir? Aleyna Şener Instagram hesabı
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programda temizlik ve yemek konusunda maharetlerini sergileyecek isimlerden biri de Aleyna Şener oldu. Kendisi hakkında da araştırmalarda bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Aleyna kimdir? Aleyna Şener Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonun ilk gününden itibaren yarışacak yarışmacılar açıklandı. Aleyna Şener onlardan biri ve fragman yayınlandığı günden bu yana güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Aleyna kimdir? Aleyna Şener Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Aleyna kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Aleyna Şener. 23 yaşında. Aslen Erzurumlu. Hemşirelik yapıyor. Şarkı dinlemeyi sevdiği için sol anahtarı ve kızının adının olduğu dövmeleri var. Henüz çiçeği burnunda bir anne. Ada Lina adında bir kızı var. Keman seviyor. Kocaeli Gebze'de yaşıyor. Dövmeleri ile de çok konuşulacak gibi gözüküyor. Rakiplerini geride bırakarak birinciliği kazanacağına oldukça emin.

 

En Hamarat Benim Aleyna

En Hamarat Benim Aleyna

En Hamarat Benim Aleyna
En Hamarat Benim Aleyna

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.