En Hamarat Benim Aslı kimdir? Kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Aslı kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyecekleri zorlu maratonda Aslı da kendi gününde marifetlerini ortaya koyacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Aslı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programları arasında bulunan En Hamarat Benim'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş ismin kozlarını paylaştığı zorlu maraton yine herkesi televizyon başına kilitleyecek. Kadir Ezildi'nin renkli ve eğlenceli sunumuna eşlik edecek beş yarışmacı belli oldu ve Aslı da onlar arasında bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Aslı kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Aslı kimdir?

Bu hafta kendi gününde yemek ve temizlik yaparak birincilik elde etmeye çalışacak Aslı en genç isimlerden biri. 15 bin lirayı kazanabilmek adına katıldığı programda elinden gelenin en iyisini yaparak evine ödülle dönmek istiyor. İki alanda da oldukça iddialı.

en hamarat benim aslı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.