En Hamarat Benim Ayşe kimdir? Ayşe Saka Duran Instagram hesabı

En Hamarat Benim Ayşe kimdir? Ayşe Saka Duran Instagram hesabı
FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi günlerinde hamaratlıkları sergiledikleri programda bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Ayşe Saka Duran da yer alıyor. Peki, En Hamarat Benim Ayşe kimdir? Ayşe Saka Duran Instagram hesabı haberimizde.

FOX TV ekranlarında Temizlik Benim İşim ile başlayan ve sonrasında En Hamarat Benim ile devam eden yemek ile temizlik macerası yeni sezonuyla izleyicilerin karşısında ve üçüncü hafta başlıyor. Kadir Ezildi ve ekibi bugünden itibaren yine hafta içi her gün televizyonda olacak. Ödüllerin de güncellendiği programda artık tüm yarışmacılar ödül ve hediyelerle evine dönecek. Yeni hafta yarışmacıları da merak konusu oldu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. O isimlerden biri de Ayşe Saka Duran oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Ayşe Saka Duran kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


 

En Hamarat Benim Ayşe Saka Duran kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca yemekleri ve temizliği ile birincilik için mücadele edecek olan Ayşe Saka Duran, Instagram'da yemeklerini paylaştığı bir hesaba sahip. Birbirinden lezzetli tarifleriyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Bu haftanın da en iddialı yarışmacılarından biri arasında yer alıyor. Deneyimini programda 20 bin lira ile birleştirerek evine ödülle dönmek amacında. Instagram hesabı @aysenin_yemekdunyasi'dır.

En Hamarat Benim Ayşe Saka Duran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.