En Hamarat Benim Ayşe kimdir? "Tokat'ın yaprağından başka nesi var?" dedi, tepki topladı

En Hamarat Benim Ayşe kimdir? "Tokat'ın yaprağından başka nesi var?" dedi, tepki topladı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benm'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar da açıklandı ve Ayşe, söylediği sözlerle olay oldu. Peki, En Hamarat Benim Ayşe kimdir? Detaylar haberimizde.

FOX TV'nin 500 bölümü geçen yayın hayatıyla ekranlardaki yerini almaya devam eden En Hamarat Benim, yepyeni bir haftaya daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği zorlu mücadelede yer alan isimlerden biri de Ayşe olarak açıklandı. Kendisini ön plana çıkaran konu ise Tokat mutfağı hakkında söylediği sözlerdi. Bu ifadelere izleyicilerden tepki geldi.

"Tokat'ın yaprağından başka neyi var?"

Bir rakibinin "Bulgurdan başka yemeğiniz yok mu?" sorusuna sinirlenen Ayşe, "Tokat'ın yaprağından başka neyi var?" yanıtını verince olanlar oldu. İzleyiciler sosyal medyada bu konunun gündeme gelmesinin kendi ayıbı olduğunu ve çok güzel lezzetler bulunduğunu söyledikleri birçok mesaj gönderdi.

2378237823.jpg

Tokat'ın meşhur yemekleri

Tokat Tavası, Baklalı Dolma, Etli Dolma, Yavan (Erikli) Dolma, Pehlili Pilav, Kuskus, Dolma İçi, Nohut Yahnisi, Nivik, Bacaklı Çorba, Helle Çorbası, Toyga Çorbası, Gendüme Çorbası, Mercimekli Hamur Çorbası, Nohut Mayalı Cevizli Çörek, Katmer, Yufka, Çökelekli Gözleme, Çökelekli Pide, Tokat Simiti, Yağlı, Elbiseli (Bez) Sucuk, Çemen, Zile Pekmezi, Zile Köme( coğrafi İşaretli Ürün), Pestil, Tarhana, Elma, Erik, Vişne, Kızılcık Hoşafı, Kuşburnu ve Zambak Reçeli olarak sıralanabilir.

En Hamarat Benim Ayşe kimdir?

Bugünden itibaren kolları sıvayarak rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Ayşe evli ve 2 üniversite mezunu. 33 yaşında. Şanlıurfa'da yaşıyor. Hemşire ve güzellik uzmanı. Çocuk doğurduktan sonra üniversite bitirdiğini dile getirdi. Mutfağında yemek yaparken Kadir Ezildi'nin de bulunduğu anlarda yaşananlar başarılı sunucunun müzipliklerini de beraberinde getirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.